AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

SMOK Nord 4 iyi mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

SMOK Nord 4 iyi mi?​

SMOK Nord 4’ün harika yanı, cihaza kolayca takılan bobinlerle önceden donatılmış iki farklı RPM bölmesidir. Daha sonra, manyetik ataşman tekrar takmayı kolaylaştırırken, çıkarıp doldurabilirsiniz. Cihazın kendisi, DTL vaping büyük buhar bulutları için ideal olan 0.16 ağ bobinli yeniden doldurulabilir bir RPM2 sağlar.
SMOK elektronik sigara en iyisi hangisi?
İşte en iyi elektronik sigara modelleri: Smok X-Priv : Smok markasının en iyi tankı olan TFV12 Prince ile mükemmel lezzet ve buhar deneyimi. Vaporesso Revenger : Kullanıcılar tarafından elektronik sigara devrimi olarak gösterilen ürün. Smok G-Priv 2 : Komple dokunmatik ekran, çift pilli ve ergonomik bir tasarıma sahip.

MTL içim ne demek?​

Mouth To Lung’un kısaltması olan MTL; ağızdan ciğere anlamına gelir. Bizim bildiğimiz tabir ile sigara içimi atomizerlere MTL denir. Sigara içimlik atomizerler için MTL’ye uygun likitler kullanmak gerekmektedir.
SMOK com güvenilir mi?
Smok.net Güvenilir Değil Siparişimi bayramdan 1 gün önce verdim bayramda gelmeyeceğini bildiğim için bekledim 5 gün oldu ve siparişime baktığımda iptal olduğunu gördüm. 5 gün boşa beklettiler beni hiç haber vermeden iptal etmişler siparişi, iletişim çok zayıf maillere çok geç dönüyorlar.

SMOK Shop güvenli mi?​

Ürünleriniz Orijinalmi. Tüm ürünlerimiz %100 orjinaldir hepsinde barkod sorgulaması yapabilirsiniz.
SMOK Nord 4 normal likit kullanılır mı?
Smok Nord Pod Likit Önerisi Smok Nord Pod 1,4 ohm coili ile Salt Likitleri veya 50/50 vg/pg oranına sahip normal likitleri tercih etmenizde bir sorun yoktur, Five pawns Likitleri gibi.

Nord 4 Kaç W kullanılmalı?​

SMOK Nord 4 Coil RPM 2 Mesh 0.16ohm Coil’in 25-55w arasında kullanılması tavsiye edilir. En iyi lezzeti elde etmek için cihazı bu coillerle 40w ile kullanmanızı tavsiye ederiz.
MTL türkçe ne demek?
ks. mouth to lung. bu tip icim genellikle nargile sevmeyen sigara icicileri tarafindan tercih edilirken alternatifi nargile icimine benzer olan ciger cekimidir) direct lung-dl). elektronik sigarada sigara çekimi içimin ecnebice kısaltılmışıdır. bir ton mtl tankı denememe rağmen sevemedim bu içimi.

SMOK net hangi kargo ile çalışıyor?​

Sipariş sonrasında kargo takipleri aynı gün 19:30’a kadar mng kargo tarafından kısa mesaj yoluyla sizlere iletilir.
Vaporesso nerede üretiliyor?
Elektronik sigara hangi ülkede üretiliyor şeklindeki soruların cevabı ise elektronik sigara Çin’de kendi markası tarafından üretilmektedir.

Geri