AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sleepy islak havlu nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Sleepy ıslak havlu nedir?​

Bu havlu mendiller bebeğinizin ihtiyaç duyduğu temizliği, doğal hammaddeden üretilen Sleepy islak mendil, bebeklerin narin ciltlerinin ihtiyaç duyduğu hassas dokunuşlar düşünülerek sağlamaktadır. Tamamen doğal bambu liflerinden üretilen ve saf suyu ile dokunan ıslak mendiller, hipoalerjenik olarak tasarlanmıştır.

Islak mendilde alkol var mı?​

ıslak mendillerin tamamına yakını alkolsüzdür. içine alkol konulursa kolonyalı mendil denilir. pazarın % 90’ı ıslak mendillerden, % 10’u kolonyalı mendillerden oluşur.
Islak havlu ne işe yarar?
Islak havluların kullanımı, hareket halindeyken bez ve su kullanımından daha kolay. Açılır kapanır paketleri, kolay taşınır olmaları ve her zaman el altında bulunabilmeleri nedeniyle rahatlığa rahatlık katıyor.

Baby Turco ıslak mendil paraben var mı?​

Yenidoğan, el, yüz ve vücut temizliğine uygundur. Alkol, paraben içermez. Pratik kapağı sayesinde kullanım kolaylığı sunar.

Islak bebek Havlusu ne işe yarar?​

Guvenle kullanabileceğiniz Sleepy Sensitive Islak Havlu bebeğinizeideal bakım sağlayacaktır. Kalın pamuksu dokusu ve saf formulu ile bebeğinizin bez bolgesi vetum cildi besler ve nemlendirir. Koruyucu kapağı sayesinde kuruma veya bozulma olmayacaktır. Duzenli kullanımda pişik oluşumunu onlemeye yardımcı olur.
Sleepy ecologic nedir?
Saf, doğal, organik bileşenlerinin yanı sıra karbondioksit salınımını azaltan şeker kamışından elde edilmiş biyopolimer içeriğine sahip Sleepy Ecologic bebek bezinin en önemli özelliği, içerisinde bulunan bitki tohumlarının, emici bölgenin toprakta çözünmesiyle birlikte doğayla buluşabilmesi.

Bim ıslak mendil alkollü mü?​

alkollüsü artık üretilmemektedir. bim’de “family ıslak havlu” adıyla satılan ıslak mendiller mikropları öldürüyor mu diye düşünmekteyim bir kaç gündür.

Solo ıslak mendil alkollü mu?​

Solo, ıslak mendillerini alkolsüz bir şekilde üretir. Bebeklerin ve yaşlıların kullanımı göz önünde tutulduğu için alkol asla ıslak havluların içinde yer almaz.
Yara ıslak mendille silinir mi?
O yaralar ve pişik, vücutta çatlaklar meydana getirir siz de o yaranın üzerine kimyasal bir madde olan bu ıslak mendili sürerseniz çatlakları yakar ve bu da emilim yoluyla vücudun kan dolaşımına da geçebilir. Bunlar öldürmez ama cilt rahatsızlığını artırır.

Islak mendil hijyen sağlar mı?​

Evet ıslak mendil aynı zamanda hijyen de sağlamıyor. Islak mendil hijyen sağlamaz, elinizdeki kirini yayar ve doğayı kirletir, iklimi de değiştirir.

Baby Turco ıslak mendil nasıl?​

Kullanıcı bu ürünü Baby Turco satıcısından aldı. Daha öncede kullandım. Ürün güzel az bir kokusu var bence o da olmasa daha güzel olur bebeğimin her türlü ihtiyacında ve evde gönül rahatlığı ile kullanıyorum. Ürünler sağlam bir şekilde ulaştı.
Baby Turco ıslak mendil pişik yapar mı?
Baby Turco Yenidoğan ıslak mendil aldım parfüm içermez denilmiş ama parfüm kokusu var ve 2 aylık bebeğim pişik oldu verdiğim paraya yazık. S** kullanıyorum normalde sırf su koku yok, denemek için aldım uygun olduğundan ama Baby Turco’da parfüm kokusu var ve pişik yaptı pişman oldum 24 adet aldığıma.

Sleepy yenidoğan ıslak mendil kaç aya kadar kullanılır?​

Özellikle ilk altı ayda, yenidoğan bebek için ıslak mendil kullanabilirsiniz. Ayrıca bebeğiniz kızarıklıklara veya cilt alerjilerine yatkınsa, her zaman organik maddelerden yapılmış özel mendiller kullanmanızda fayda var.

Sleepy hangi ıslak mendil?​

Sleepy yenidoğan ıslak mendil Saf su, bambu ve pamuk özelliklerini bir araya toplayan ilk ve tek ıslak havlu olduğu için Türkiye’nin en iyi bebek ıslak mendil markası olarak anılıyor. Dış yüzeyi saf su ile dokunduğu için yumuşacık. Emici bölgesi doğal bambu özlü.
Sleepy mi Bio Natural mi?
Bio naturalde, natural bebek bezine ek olarak badem sütü proteini var. Sleepy bio natural, natural bebek bezine göre daha ince, daha emici ve Sleepy’nin iddiasına göre daha çevreci. Yumuşaklık açısından büyük bir fark göremedim. İki bezde de pişik problemi olmadı.

Geri