AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Skype’de Kişilere Özel Zil Sesi Nasıl Ayarlanır?

haberci

Yeni Üye
Görüntülü ve yazılı iletişim platformu olan Skype’de, zil sesleri değiştirilerek kişiye özel bir kullanım sağlanabilmektedir Beğenilen zil sesleri aynı şekilde kullanılabilir veya beğenilmeyen zil sesi değiştirilebilir
“Skype’de kişilere özel zil sesleri ayarlanır mı sorusu adım adım şöyle yanıtlanabilir:
– Önce Skype açılmalıdır
– Skype menüsündeki “Skype bölümüne girilir
– “Kişisel bilgiler sekmesi seçilir
– “Sesleri değiştir bölümü tıklanır ve zil sesleri kısmına girilir
– “Ses oynatacak bir durum seçin bölümünden zil sesleri kişilere göre değiştirilebilir
– İstenen zil sesinin üzerine tıklanır ve sonra yan menüden bir zil sesi seçilerek işlem tamamlanır
Özel seslerim menüsünden Skype’de zil sesi kullanıcıya özel bir ses seçilip kullanılabilir “Sesleri al butonu seçilerek bilgisayardaki bir ses Skype’ye tanımlanabilir
Herhangi bir görüşme ya da kişiye özel zil sesi de ayarlanabilir; “Yakın Zamanda menüsünden bir görüşme seçilir ve “Menü simgesi seçilerek “Zil sesi seçenekleri seçilirKişilere özel bir zil sesi ayarlamak için “Özel zil sesi ayarla seçilir

Evet, Skype kullanıcıları farklı zil sesleri atayarak kişilere özel bir deneyim oluşturabilirler. İşte adım adım nasıl yapılacağına dair detaylı bilgi:

1. Skype uygulamasını açın.
2. Üst menü çubuğundan "Skype" sekmesine tıklayın.
3. Açılan menüde "Kişisel bilgiler" seçeneğini bulun ve tıklayın.
4. "Sesleri değiştir" bölümüne gidin ve zil sesleri kısmına erişin.
5. "Ses oynatacak bir durum seçin" bölümünden zil seslerini kişilere göre değiştirebilirsiniz.
6. İstediğiniz zil sesinin üzerine tıklayın ve ardından açılan yan menüden bir zil sesi seçerek işlemi tamamlayın.

Özel zil sesleri kullanarak Skype'ta kişilere özel bir ses ataması yapabilirsiniz. Ayrıca, "Sesleri al" butonunu seçerek bilgisayarınızdaki bir ses dosyasını Skype'a tanımlayabilirsiniz.

Ayrıca, herhangi bir görüşme veya kişi için özel bir zil sesi ayarlayabilirsiniz. Bunun için "Yakın Zamanda" menüsünden bir görüşmeyi seçip "Menü simgesi"ne tıklayarak "Zil sesi seçenekleri"ni bulabilir ve düzenleyebilirsiniz. Kişilere özel bir zil sesi atamak isterseniz, "Özel zil sesi ayarla" seçeneğini kullanabilirsiniz.

Geri