AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sivas Vakıflar Genel Müdürlüğü nerede?

SoruCevap

Yeni Üye
Vakıflar Genel Müdürlüğü nerelerde var?
"Bizim medeniyetimizdeki vakıf anlayışı, onun bizlere kazandırdığı manevi şuurun teşekkülüdür." "Vâkıf olmak, vakıf kurmak bir medeniyet meselesidir. Derdimiz de dermanımız da bu meselededir"….

İstanbul Beşiktaş Akeretler.
Balibey Han.
ANTALYA SUSUZ KERVANSARAY.
İSTANBUL VAHDETTİN KORULUĞU.
İZMİR TİRE BEDESTEN.
Vakıflar Bölge Müdürlüğü nereye bağlı?
Vakıflar Genel Müdürlüğü

VGM
Bağlılığı Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı
Adres Ankara, Türkiye
Yıllık bütçe ₺585.809.000 (2021)
Yönetici(ler) Burhan Ersoy, Genel müdür
Vakıflar Genel Müdürlüğü hangi illerde var?
Adana.
Ankara.
Antalya.
Aydın.
Balıkesir.
Bitlis.
Bursa.
Diyarbakır.
Vakıflar Genel Müdürlüğü yardım başvurusu nasıl yapılır?
Vakıflar Genel Müdürlüğü Eğitim Yardımları için başvurular her sene Genel Müdürlük tarafından belirlenen tarihler arasında Genel Müdürlüğün web sitesi Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. üzerinden duyurulmakta ve yine Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. üzerinden başvuru formu doldurulmak suretiyle alınmaktadır.

Vakıf başkanı kimdir?
Mustafa SAYDAM – Yönetim Kurulu Başkanı

Vakıflar Genel Müdürlüğü burs kimlere verilir?
ilgili hükümleri gereği Milli Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve resmi ilkokul, ortaokul ve liselerde öğrenim gören öğrencilere burs verilmektedir.

Vakiflar Bolge Muduru kim?
İbrahim Özekinci – İstanbul Vakıflar Bölge Müdürü – Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü | LinkedIn.

Vakıfları kimler yaptırır?
Gerçek ya da tüzel kişiler vakıf kurabilirler. Ancak kurucu gerçek kişi ise Türk Medeni Kanununda belirlenen fiil ehliyetine sahip olmalı. Tüzel kişi ise fiil ehliyetine sahip olmakla birlikte, kuruluş statüsünde vakıf kurabileceğine ve vakfa malvarlığı özgüleyebileceğine dair hüküm olması gerekir.

Geri