AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sivas SRT kime ait?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Sivas SRT kime ait?​

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Sözcü Grubu’nun “SRT Sivas” isimli televizyon kanalının logosu “SZC” şeklinde değiştirilmesi yönelik talebini nihayet onayladı. Sözcü TV, 21 Şubat 2020’de uydudan ulusal yayın yapan SRT isimli kanalı, sahibi olan Mega Ajans Reklamcılık Ticaret Şirketi’nden satın aldı.
SRT Acilimi nedir?
STR uzantılı dosyalar, SubRip dosyası olarak kaydedilen bir altyazı dosyasıdır. Bu dosya biçimi DivX ve DVD gibi çeşitli video formatları tarafından desteklenir.

SRT e posta ne demek?​

Zarif ve uyumlu tasarıma sahip olan SRT Email, çoklu hesaplar ve cihazlar arasında e-posta okumayı ve göndermeyi kolay hale getirir.
SRT dosyası nasıl hazırlanır?
Windows’ta SRT dosyası nasıl oluşturulur?
- Adım #1: Not Defteri uygulamasını açın.
- Adım #2: İlk altyazı dizisi numarası olarak 1 yazın ve alt satıra geçin.
- Adım #3: saat:dakika:saniye,milisaniye – -> saat:dakika:saniye,milisaniye şeklinde başlangıç ve bitiş zamanını yazın.
- Adım #4: Alt satıra geçin.
Sözcü TV, 21 Şubat 2020 günü Sivas merkezli uydudan ulusal yayın yapan SRT kanalını, sahibi olan Mega Ajans Reklamcılık Ticaret Şirketi’nden satın aldı.
Sözcü TV lisans aldı mı?
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Sözcü TV’nin HD yayın başvurusunda teknik denetimin yapılmasına, eksiklik bulunmaması halinde lisansın verilmesine oybirliği ile karar verdi.

SRT dosyası nasıl açılır?​

Bilgisayarınızdaki SRT dosyaları ile ilişkili herhangi bir program yoksa, dosya açılmaz. Dosyayı açmak için, Omron CX-Supervisor, Skymap Data File veya BSPlayer Subtitle gibi SRT dosyalarıyla ilişkili en popüler programlardan birini indirin.
Sözcü TV var mı?
Sözcü TV yayın hayatına başlıyor. Uzun zamandır üzerinde çalışılan kanal ile ilgili artık çalışmalar yapılıyor. Bir yıldan uzun süre RTÜK’ten lisans bekleyen kanal, izleyiciyle buluşmak için artık gün sayıyor.

Sözcü TV açıldı mı?​

Sözcü TV veya SZC TV, Sözcü gazetesininin de bağlı bulunduğu Estetik Yayın A.Ş.’nin sahibi olduğu, 2019 yılında web üzerinden, 30 Nisan 2021 tarihinde ise YouTube’da yayına başlayan televizyon kanalıdır. 21 Şubat 2020 tarihinde Sivas’ın yerel kanalı Sivas SRT’nin lisans ve frekans haklarını satın almıştır.
Sözcü TV yayında mi?
Konuşmayı alma-anlama (SRT) eşiği: 20 dB dir. gerekmektedir. Saf ses işitme eşiğinin SRT’den daha iyi olması ise retrokoklear veya santral patolojiyi düşündürür. Ayrıca, fonksiyonel işitme kayıplarında ve odyometrik kalibrasyon hatalarında da aynı sonuçların alınabileceği unutulmamalıdır.

Geri