AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sitki Kocman Universitesi ne zaman acilacak?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

Sıtkı Koçman Üniversitesi ne zaman açılacak?​

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinden yapılan açıklamada, “Ön lisans, lisans ve lisansüstü eğitim yapılan tüm birimlerinde 20212022 eğitimöğretim yılı güz yarıyılı güz yarılında muhtemel sağlık risklerine karşı tüm önlemler alınarak Cumhurbaşkanlığı ve Yükseköğretim Başkanlığının açıklamaları doğrultusunda 20 Eylül 2021 …

Uşak Üniversitesi Ne Zaman Açılacak 2021-2022?​

Uşak Üniversitesi Ne Zaman Açılacak 2021-2022?
Üniversitemiz 2021-2022 Akademik Takviminde (Tıp ve Diş Hekimliği Fakülteleri hariç) Üniversitemiz Senatosunun 08.09.2021 tarih ve 2021/15-04 sayılı kararı değişiklik yapılmıştır. 2021-2022 Akademik Yılı Güz döneminde dersler 04 Ekim 2021 tarihinde başlayacaktır. Akademik Takvim için tıklayınız.

Uşak Üniversitesi Ne Zaman Açılıyor 2022?​

Uşak Üniversitesi Ne Zaman Açılıyor 2022?
Uşak Üniversitesi güz dönemi dersleri 20 Eylül günü başlayacak ve 31 Aralık günü sona erecektir….Uşak Üniversitesi güz ve bahar dönemi sınavları ne zaman.
Güz Dönemi | Başlangıç | Bitiş
Danışman Onayları | 14 Şubat 2022 Pazartesi | 21 Şubat 2022 Pazartesi

Meu ne zaman açılacak?​

Bu kapsamda öğrencilerimizden gelen yoğun talep üzerine Üniversitemiz Senatosunca 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının 27 Eylül 2021 tarihinde (Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Hemşirelik Fakültesi ve Sağlık Yüksekokulu öğrencilerinin Covid-19 Aşılarını tamamlamış olmaları nedeniyle 13 Eylül 2021 tarihinde) …

Muğla Sitki Koçman Ne Zaman Açılıyor 2021?​

Muğla Sitki Koçman Ne Zaman Açılıyor 2021?
MSKÜ Akademik açılış Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde 15 Kasım Pazartesi günü 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı akademik açılış töreni yapılacak.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi açılıyor mu?​

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi açılıyor mu?
Üniversitemizin 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Açılış Töreni gerçekleştirildi. Üniversitemiz 2021-2022 Akademik Yılı Açılış Töreni, Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’in Atatürk Anıtı’na çelenk sunması ile başladı.
Uşak Uni ne zaman açılıyor?​
23 Nisan 2021 günü yapılamayan derslerin telafisi 24 Nisan 2021 günü yapılacaktır.

Uşak Üniversitesi 2021 2022 Yüz Yüze mi?​

Uşak Üniversitesi 2021 2022 Yüz Yüze mi?
teorik kısımları 23 Nisan 2021 tarihine kadar uzaktan öğretim şeklinde, derslerin uygulamalı kısımları ise, 10.05.2021 tarihinden itibaren gruplar halinde yüz-yüze yapılacaktır.

Mersin Üniversitesi Yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor?​

Mersin Üniversitesi Yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor?
Covid-19 tedbirleri kapsamında ara verilen yüz yüze eğitim, Üniversitemiz Senatosu’nun aldığı karar ile birlikte 27 Eylül Pazartesi itibarıyla tüm Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarımızda tekrar başladı.

Gaziantep Üniversitesi ne zaman açılacak?​

Yükseköğretim Kurulunun (YÖK) derslerin uzaktan öğretim yoluyla yürütülmesi kararının hemen ardından 21 Mart 2020 tarihinde bütün öğretim elemanı ve öğrencilerin uzaktan öğretim sistemine girişleri tamamlanmış, 23 Mart 2020 tarihi itibariyle de canlı dersler bütün birimlerde faaliyete geçmiştir.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ne zaman açıldı?​

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ne zaman açıldı?
3 Temmuz 1992, TürkiyeMuğla Sıtkı Koçman Üniversitesi/Kuruluş tarihi

Sıtkı Koçman Üniversitesi'nin 2021-2022 eğitim-öğretim dönemiyle ilgili bilgi vermek istediğinizi anlıyorum. Sıtkı Koçman Üniversitesi'nin 2021-2022 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı 20 Eylül 2021 tarihinde başlayacak. Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Hemşirelik Fakültesi ve Sağlık Yüksekokulu gibi belirli birimlerde ise öğrencilerin Covid-19 aşılarını tamamlamaları nedeniyle farklı başlangıç tarihleri olabileceğini belirtmek gerekir.

Üniversitenin akademik açılış töreni ise, 2021-2022 eğitim-öğretim yılı için 15 Kasım 2021 tarihinde yapılacaktır. Rektörün Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başlayacak olan törenle yeni eğitim yılı resmen başlamış olacak.

Bu bilgiler ışığında, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nin açılış tarihleriyle ilgili net bir takvim bulunmaktadır. Öğrencilerin diğer kaynaklardan da güncel bilgilere ulaşarak takip etmeleri faydalı olacaktır.

Geri