AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Site engellemesi nasil kaldirilir?

Editör

Yeni Üye

Site engellemesi nasıl kaldırılır?​

Her sitenin engelini beş dakikada kaldırın: ExpressVPN’in Chrome veya FireFox uzantısını indirin (veya uygulamayı yükleyin) Uygulamayı açın ve kendi ülkenizin dışındaki bir sunucuyu seçin. Daha önce engelli olan herhangi bir siteye girin. İnternetteki tüm içeriğe sınırsız erişmenin keyfini çıkarın.

Bilgisayarda Uygunsuz siteler nasıl engellenir?​

Güvenli Arama’yı etkinleştirme veya devre dışı bırakma
- Bilgisayarınızda Güvenli Arama ayarları bölümüne gidin.
- Uygunsuz sonuç filtresi’ni açın veya kapatın. Güvenli Arama’yı devre dışı bırakmak için Uygunsuz sonuç filtresi’ni kapatın. Güvenli Arama’yı etkinleştirmek için Uygunsuz sonuç filtresi’ni açın.

Web sitesi nasıl engellenir?​

Web sitesi nasıl engellenir?
Grup İlkesi’ni Kullanma
- İlkeler Yönetim Şablonları Google. Google Chrome’a gidin.
- URL listesine erişimi engelle’yi etkinleştirin.
- Engellemek istediğiniz URL’leri ekleyin.
- URL listesine erişim izni verir’i etkinleştirin.
- Kullanıcıların erişmesini istediğiniz URL’leri ekleyin.
- Güncellemeyi kullanıcılarınıza dağıtın.

Bilgisayarda bazı siteleri nasıl engellerim?​

Bilgisayarda bazı siteleri nasıl engellerim?
Windows üzerinden site engelleme:
- Adım #1: Yönetici olarak bilgisayarınızı açın.
- Adım #2: Bilgisayarınızdaki C:\
- Adım #3: Buradaki hosts dosyasını Not Defteri uygulaması ile birlikte açın.
- Adım #4: Sayfanın en altına 127.0.0.1 www.siteadi.com olarak engellemek istediğiniz siteyi yazın.

+18 Sitelere girmeyi nasıl engellerim?​

Güvenli Arama’yı etkinleştirme veya devre dışı bırakma
- Android telefonunuzda veya tabletinizde Google uygulamasını açın.
- Sağ üstte Profil resminiz veya adınızın baş harfi Ayarlar. Uygunsuz sonuçları gizle’ye dokunun.
- Uygunsuz sonuç filtresi’ni açın veya kapatın.

Bilgisayarda Uygunsuz siteler nasıl açılır?​

Engeli kaldırmak için VPN kullanın. VPN (Sanal Proxy Ağı), cihazınızı internet üzerinden başka bir ağa güvenli bir şekilde bağlamanızı sağlar. Böylece, engellenen web sitelerine, dilediğiniz her yerden erişmenizi sağlar. VPN kullanıdığınız da IP adresiniz başka bir ülkedeymiş gibi görünür.

Android telefonda istenmeyen siteler nasıl engellenir?​

Android telefonda istenmeyen siteler nasıl engellenir?
Belirli siteler için ayarları değiştirme
- Android telefonunuzda veya tabletinizde Chrome uygulamasını açın.
- Bir web sitesine gidin.
- Adres çubuğunun solundaki Kilit simgesine. İzinler’e dokunun.
- Güncellemek istediğiniz izne dokunun. Değiştirmek istediğiniz ayarı seçin.

Modemden web siteleri nasıl engellenir?​

Modemden web siteleri nasıl engellenir?
Çözüm:
- Modem arayüzüne “192.168.1.1” buradan giriş sağladım,
- Kullanıcı adını ve şifreyi girdim,
- Soldaki menü barından “güvenlik duvarı” sekmesine tıkladım,
- Alt menüden “WAN host”a girdim,
- “Yeni ekle”ye tıkladım,
Telefondan site engelleme nasıl yapılır?​
Cinsel içerikli siteleri nasıl engellerim?​

Site engellemesi nasıl kaldırılır sorusuna verilen cevaplar gayet açıklayıcı ve faydalı bilgiler içeriyor. Özellikle ExpressVPN gibi bir VPN sağlayıcısının kullanımı, engelli sitelere erişim konusunda etkili bir çözüm sunmaktadır. VPN, internet trafiğinizi şifreleyerek, kullanıcıların konumlarını değiştirerek yasaklı sitelere giriş yapmalarını sağlar.

Bilgisayarda uygunsuz siteleri engellemek veya açmak için Güvenli Arama özelliğini kullanmak oldukça pratik bir yöntemdir. Ayarları kolaylıkla değiştirerek istediğiniz sonuçları alabilirsiniz.

Web sitesi engelleme konusunda ise Grup İlkesi kullanımı önerilmiş. Bu yöntem, belirli URL'leri engelleyerek kullanıcıların erişimini kontrol etmenizi sağlar. Güncelleme yapıldıktan sonra belirlenen kurallar tüm kullanıcılara uygulanmış olur.

Bilgisayarda belirli sitelerin engellenmesi için Windows üzerinden hosts dosyasını düzenlemek de yaygın bir yöntemdir. Bu dosyaya site adını ekleyerek, o siteye erişimi engelleyebilirsiniz.

+18 yaş sınırlaması olan sitelere erişimi engellemek için Güvenli Arama özelliğini kullanabilirsiniz. Bu özellik sayesinde istenmeyen sonuçlar gizlenebilir ve güvenli arama yapabilirsiniz.

Android telefonlarda istenmeyen sitelere erişimi engellemek için Chrome ayarlarını kullanarak belirli sitelere erişimi kısıtlayabilirsiniz. Ayarlar bölümünden izinleri değiştirerek istediğiniz ayarları yapabilirsiniz.

Modem üzerinden web sitelerini engellemek için modem arayüzüne erişip güvenlik duvarı ayarlarından istenmeyen sitelerin IP adreslerini engelleyebilirsiniz.

Telefondan site engelleme yöntemine dair bir bilgi olmamasına rağmen genelde kullanıcılar mobil cihazlarından da belirli siteleri engellemek için uygulamalar veya tarayıcı ayarları üzerinden kısıtlamalar yapabilirler.

Cinsel içerikli siteleri engellemek için de benzer yöntemlerin kullanılabileceği düşünülebilir. Güvenli Arama özellikleri veya filtreleme ayarları uygulanarak istenmeyen içeriklere erişim engellenebilir.

Geri