AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sirke su leke cikarir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Sirke su leke çıkarır mı?​

SİRKE, EN İYİ YARDIMCINIZDIR! Protein lekelerinde sirke kullanılmamalı. Ama diğer lekelerde, özellikle de domates ve koyu renkli meyve lekelerinde sirke en iyi yardımcınızdır. Lekeli kısmı biraz suyun altında tuttuktan sonra giysiyi sirkeli suya yatırın. Lekenin mucizevi şekilde yok olduğunu göreceksiniz.
Meyve suyu lekesi nasıl geçer?
Limonun sıcak suya katılması ve lekeli bölgenin bu suda bekletilmesi sonrasında yıkama işlemi gerçekleştirilmelidir. Bir miktar alkol ve suyun karıştırılarak oluşturulduğu karışımın da sentetik ve renkli kumaşlardaki meyve suyu lekelerini çıkardığı bilinmektedir.
Kırmızı erik lekesi nasıl çıkar?
Bunun için ihtiyacınız olan 3 yemek kaşığı karbonat ve 1 yemek kaşığı su. Bu iki malzemeyle hazırladığınız macunu kalın bir tabaka olarak lekenin üzerine yayın. 15 dakika kadar macunu lekenin üzerinde bekletin. Ardından lekeyi tersinden yıkayarak temizleyin.

Beyaz sirke çamaşır suyu lekesini çıkarır mı?​

Beyaz giysilerinizdeki çamaşır suyu lekelerini sirke kullanarak çıkarmak için bu basit adımları izleyin. 1 yemek kaşığı beyaz sirkeyi 2 su bardağı su ile karıştırın. Lekeli alanın kir veya tozdan arınmış olduğundan emin olun. Temiz beyaz bir bez alın ve soğuk suya batırın, ardından lekeli bölgeyi silin.
Beyazdan meyve suyu lekesi nasıl çıkar?
Meyve Suyu Lekelerini Çıkarma: Adım Adım
- Bir Persil deterjan ve leke çıkarıcı seçin.
- Olabildiğince sıvıyı çekin.
- Arka taraftan soğuk suyla yıkayın.
- Persil deterjanınızı lekenin önüne uygulayın.
- Giysi için güvenli olan en yüksek sıcaklıkta yıkayın.
Çıkmayan eski lekeler nasıl çıkar?
İlk adım olarak lekenin üzerine bol miktarda soda dökün ve bir süre lekeyi bu şekilde bekletin. İkinci adım olarak temiz bir beze de biraz soda döküp lekeli bölgeyi iyice ovalayın. Son olarak makine de yıkayın, lekenin kaybolduğunu göreceksiniz.

Bant lekesi nasıl çıkar?​

Koli Bandı Kalıntısı Nasıl Çıkarılır?
- Adım: Kalıntıyı Bıçağın Ucuyla Kazımak.
- Adım: Yumuşak Bir Bezi İzopropil Alkole Batırın.
- 3. Adım: Ilık Su ve Bulaşık Deterjanıyla Ovalayın.
- Adım: Hızlı Bir Çözüm için Lekeyi Isıtma.
- Adım: Metal Yüzeylerde WD-40 Kullanın.
- 3. Adım: Kum Püskütme ya da Basınçlı Su yoluyla Temizleyin.

Geri