Şipşak Kruvasan

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Şipşak Kruvasan Tanımı İçin Materyaller
10 yaprak milföy hamuru
Üzerine;
1 adet yumurta
Susam

Şipşak Kruvasan Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Buzluktan çıkardığımız ve yumuşamış milföy hamurlarını çapraz biçimde keselim.
Rulo yaparak kruvasan formunu verelim.
Not: isterseniz bu etapta sarmadan evvel içine nutella yahut reçel sürebilirsiniz yada kaşar peyniri koyabilirsiniz.
Yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine dizelim ve üzerlerine çokça yumurta sarısı sürelim.
Son olarak üzerlerine dileğiniz nazaran çörek otu yahut susamla süsleyebilirsiniz, ben susamlı tercih ettim.
Evvelden ısınmış 200 derece fırında kızarana kadar pişirelim. Afiyet olsun
Şipşak Kruvasan Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst