Şipşak Kereviz (Kahvaltı Niyetine) Tanımı İçin Malzemeler
2 adet orta uzunluk kereviz
2 dış sarımsak
Karabiber
Tuz
Zeytinyağı
1 çay kaşığı zencefil
1/2 (yarım) çay bardağı kaynar su
Şipşak Kereviz (Kahvaltı Niyetine) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kerevizleri soyup yıkadım ve doğrayarak tavaya aldım.
Üzerine yağ, ezilmiş sarımsak ve baharatları ekleyip harmanladım.
Suyunu ek edip orta ateşte pişirdim. Sıhhat ve afiyet olsun
Şipşak Kereviz (Kahvaltı Niyetine) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 adet orta uzunluk kereviz
2 dış sarımsak
Karabiber
Tuz
Zeytinyağı
1 çay kaşığı zencefil
1/2 (yarım) çay bardağı kaynar su
Şipşak Kereviz (Kahvaltı Niyetine) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kerevizleri soyup yıkadım ve doğrayarak tavaya aldım.
Üzerine yağ, ezilmiş sarımsak ve baharatları ekleyip harmanladım.
Suyunu ek edip orta ateşte pişirdim. Sıhhat ve afiyet olsun
Şipşak Kereviz (Kahvaltı Niyetine) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı