AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Sinifta kalan bir ogrenci ne yapmali?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Sınıfta kalan bir öğrenci ne yapmalı?​

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan yeni düzenlemeye göre liselerde devamsızlıktan kalan öğrencilerin okul dışında kalmaları gerekmeyecek. Sınıfta kalan öğrenciler, kayıt dönemini/yıl sonunu beklemeden mesleki eğitim merkezlerine geçiş yapabilecek.
Okul odaklı eğitim nedir?
Okul odaklı yönetim eğitim yönetiminde yeni bir stratejidir. Okul odaklı yönetim, sorunların yerinde çözülmesini sağlamak için okuldaki eğitim işgörenlerini yönetime katmak; onların yeterliklerine ve bilişsel güçlerine güvenerek, verilen kararların uygulanması sorumluluğunu yüklenmelerini sağlamaktır.
Okulda Oturma düzeni nasıl olacak?
Sınıf içerisinde öğrencilerin oturma düzeni yüzleri aynı yöne dönük olacak şekilde yapılandırılacak. Öğrenciler arasındaki mesafenin belirlenmesinde okuldaki derslik ve öğrenci sayısına dikkat edilerek okul yönetimi tarafından sosyal mesafeye uygun düzenleme yapılacak.

Lisede kalsak ne olur?​

– öğrencinin zayıf dersleri üç ve daha azsa öğrenci bir üst sınıfa geçer. fakat zayıf olan bu dersler baraj dersleri ise bu dersleri üst sınıfta sorumluluk sınavı ile vermek zorundadır. bu dersler baraj derslerinin dışındaki dersler ise öğrenci sınıfını direkt olarak geçer ve kaldığı derslerden sorumluluğa girmez.
Okullarda eğitim ile ilgili işler nelerdir?
Yıllık Öğretimin Planlanması
Sınıfta 2 pozitif çıkarsa ne olur?
Pozitif vaka çıkan sınıftaki diğer öğrenciler ve bu sınıfta görev alan öğretmenler okula devam eder. Bu kişilerin, 14 gün boyunca en az 2 ders saati arayla ilki okul girişinde olmak üzere günde iki kez semptom sorgulamaları yapılarak ateş ölçümleri gerçekleştirilir ve bunlar kayıt altına alınır.

Sınıf kapanması için kaç pozitif?​

Servislerde öğrencilerden birinde Covid-19 pozitif vaka saptanması durumunda öğrenciler temaslı kabul edilecek ve kuralına uygun maske takmak koşuluyla okula devam edecekler.
Matematik ten kalınca sınıfta kalınır mı?
Genel ortalaman 50’nin altındaysa kaldığın derslerden sorumluluk sınavına girersin.
Lise 1 de kaç dersten kalınır?
LİSEDE KAÇ ZAYIFLA SINIFTA KALINIR? 2021-2022 eğitim öğretim döneminde lisede sınıfta kalma uygulaması olacak, yıl sonu ortalaması 50’nin altında olanlar, 3 dersten fazla kalan öğrenci doğrudan sınıf tekrarı yapacak.

Lisede matematikten kaç alırsak sınıfta kalırız?​

Ortalaması 50 nin altında, 3 zayıfı olan öğrenci sınıfı sorumlu olarak geçer. Sorumluluk sınavına girmesi gerekir. Ortalaması 50 nin altında, 3 ten fazla zayıfı olan öğrenci sınıf tekrarı yapar. Bir öğrenci her sene 3 zayıfla sınıfı geçebilir fakat, toplamda en fazla 6 zayıfla sınıfını geçebilmektedir.

Geri