AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

SINGULAIR ilac nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

SINGULAIR ilaç nedir?​

SINGULAIR inatçı astımın tedavisi ve alerjik nezlenin (rinitin) belirtilerinin giderilmesi için reçetelenir: Astım: SINGULAIR 5 mg çiğneme tableti, 6-14 yaş arası pediyatrik hastalarda astımın tedavisinde kullanılır.

Notta ne demek?​

Notta ne demek?
Notta (Montelukast), – 2 yaĢ ve üzeri hastalarda, astımın profilaktik ve kronik tedavisinde, – 2 yaĢ ve üzeri hastalarda, alerjik rinitin (mevsimsel ve pereniyal) semptomlarının giderilmesinde endikedir. Montelukasta veya yardımcı maddelerden herhangi birine karĢı aĢırı duyarlılığı olan hastalarda kontrendikedir.

Levmont 25 4 mg nedir?​

Levmont 25 4 mg nedir?
bir antihistaminik olan levosetirizin ile astım tedavisinde kullanılan montelukast sodyum’un kombinasyonudur. alerjik astım hastalarının reçetesini tek kaleme düşürmüştür. bugün itibarı ile neredeyse 60 liralık bir fiyata sahip olan ilaç.

Notta hangi hastalıkta kullanılır?​

NOTTA alerjik rinit belirtilerinin (hapşırık, burun tıkanıklığı, burun akıntısı ve kaşıntısı) kontrolüne yardımcı olmak amacıyla kullanılır. NOTTA film tablet, 15 yaş ve üzeri hastalarda mevsimsel alerjik rinit ve pereniyal alerjik rinit (yıl boyu devam eden) semptomlarının giderilmesi için kullanılır.

Notta ilacı nasıl kullanılır?​

Notta ilacı nasıl kullanılır?
Mevsimsel ve pereniyal alerjik rinitli erişkinlerde (15 yaş ve üzeri): NOTTA’yı günde bir kez ve genelde aynı saatte alınız. NOTTA’yı doktorunuz reçetelediği sürece günde bir kez alınız. Öğün zamanlarından bağımsız olarak verebilirsiniz.

Levmont nedir ve ne için kullanılır?​

Levmont nedir ve ne için kullanılır?
LEVMONT 30 ve 90 tablet içeren Alü/Alü blister ambalajlarda piyasaya sunulmaktadır. LEVMONT alerjik rinit ve alerjik rinitle birlikte olan astım tedavisinde ve semptomlarının giderilmesinde endikedir.

Levmont uyutur mu?​

yedi aydır kullandığım ilaç.evet, biraz uyuşukluk yapıyor.ben akşam 8 – 9 gibi alıyorum bu yüzden gündüzüm ziyan olmuyor.

Fixdual hangi ilaçlarla kullanılmaz?​

Fixdual hangi ilaçlarla kullanılmaz?
FİXDUAL duyarlı hastalarda, alkol veya diğer Santral Sinir Sistemi (SSS) baskılayıcı ilaçlarla birlikte kullanıldığında ilave bir uyanıklık azalması ve performans düşüklüğüne sebep olabilir. FİXDUAL’in akut astım ataklarının tedavisindeki etkinliği kanıtlanmamıştır.

SINGULAIR, inatçı astımın tedavisinde ve alerjik nezlenin belirtilerini gidermede kullanılan bir ilaçtır. Astımın tedavisinde genellikle 6-14 yaş arası pediyatrik hastalarda kullanılan SINGULAIR 5 mg çiğneme tableti, montelukast sodyum içerir.

Notta, 2 yaş ve üzeri hastalarda astımın profilaktik ve kronik tedavisinde, ayrıca alerjik rinitin semptomlarının giderilmesinde kullanılan bir ilaçtır. Montelukasta veya ilacın içeriğinde bulunan diğer maddelere aşırı duyarlılığı olan hastalarda kullanılmamalıdır.

Levmont 25 4 mg, levosetirizin adlı antihistaminik ile astım tedavisinde kullanılan montelukast sodyumun kombinasyonudur. Alerjik astım hastalarında etkili olan bu ilaç, levosetirizin ve montelukastın bir arada olduğu bir formülasyon içerir.

Notta, alerjik rinit belirtilerinin kontrolüne yardımcı olmak amacıyla kullanılır. Mevsimsel ve yıl boyu devam eden alerjik rinit semptomlarını hafifletmek için kullanılan bu ilaç genellikle 15 yaş ve üzeri hastalara reçete edilir.

Levmont, alerjik rinit ve alerjik rinite eşlik eden astım tedavisinde ve semptomlarının giderilmesinde endikedir. Levosetirizin ve montelukastın bir arada bulunduğu bu ilaç, genellikle alerjik astım hastaları için reçete edilir.

Levmont'un bazı kullanıcılarında uyuşukluk yapabileceği belirtilmektedir. Bu nedenle akşamları alındığında gündüzleri uyuşukluk hissetmemek adına tercih edilebilir.

Fixdual, duyarlı hastalarda alkol veya diğer Santral Sinir Sistemi baskılayıcı ilaçlarla kullanılmamalıdır, çünkü bu ilaçlarla birlikte kullanıldığında uyanıklık azalması ve performans düşüklüğüne neden olabilir. Ayrıca, Fixdual'in akut astım ataklarının tedavisinde etkili olmadığı belirtilmektedir.

Geri