- Konu Yazar
Sınavsız üniversite ne demek?
İkinci Üniversite Nedir? Sınavsız İkinci Üniversite, yükseköğretim kurumlarının aynı alanda olmamak şartıyla herhangi bir lisans veya önlisans programından mezun olan, okuyan ya da yeni başlayacak öğrenciler için ikinci diploma sahibi olma şansı veren kaçırılmayacak bir fırsattır.Ikinci Üni ücretli mi?
Öğrencilerden Alınacak Katkı Payları ve Öğrenim Ücretlerine ilişkin Bakanlar Kurulu Kararının 10. Maddesi 3. Bendi gereği bir yüksek öğretim programında kayıtlı iken ikinci bir üniversite programına kayıt yaptırılması halinde katkı payı öğrencinin kendisi tarafından karşılanır.Sınavsız ikinci üniversite kayıt nasıl yapılır?
Adayların, “http://aof.anadolu.edu.tr” adresinden Türkiye Programları bağlantısı “İkinci Üniversite” linkine tıklayarak internet başvurularını gerçekleştirecekleri, daha sonra kayıt için gerekli belgeleri hazırlayarak, banka ödemesini yaptıktan sonra AÖF bürolarından kayıt işlemlerini tamamlayacakları bildirildi.
Üniversiteye kayıt ücreti ne kadar?
Üniversite harçlarına zam geldi. Üniversite harçları yüzde 10 zamlandı. Üniversite öğrencilerinin 2021-2022 eğitim-öğretim yılında ödeyeceği katkı payları arttı. Resmi Gazete’de dün yayımlanan karara göre tıp fakültelerinde öğrencilerin ödeyeceği harç 642 TL’den 706 TL’ye, hukukta 340 TL’den 374 TL’ye çıkarıldı.
2 yıllık üniversite kayıt parası ne kadar 2021?
Üniversite harç ücretleri 2021Ikinci üniversite kayıtları ne zaman 2022 2023?
İşte, bölümlerin harç ücretleri… AÖF KAYIT YENİLEME NE ZAMAN? Öğrenciler 7 Şubat 2022 Pazartesi günü ile 18 Şubat 2022 Cuma günü saat 22:00’ye kadar işlemlerini yapabilecekler. Kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile yapılacaktır.Sınavsız ikinci üniversite kayıtları ne zaman 2021?
İkinci Üniversite İnternet Başvuru ve Kayıt Tarihleri