Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Sinavsiz lisans tamamlama 2021 basvurulari ne zaman?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Sınavsız lisans tamamlama 2021 başvuruları ne zaman?​

2. 2021-2022 eğitim-öğretim yılı için Sağlık Lisans Tamamlama Programına ilişkin başvuru ve tercih işlemleri 31/08/2021 (Saat: 15:30) – 06/09/2021 (Saat:17:00) tarihleri arasında Başkanlığımız resmi internet sitesi üzerinden e-Devlet aracılığı ile yapılacaktır.
Hemşirelik Lisans Tamamlama 2022 başvuruları ne zaman?
2021-2022 eğitim-öğretim yılı için Sağlık Lisans Tamamlama Programı’na ilişkin başvuru ve tercih işlemleri, 31 Ağustos saat 15.30’da başlayacak ve 06 Eylül 2021 saat 17.00’de sona erecek. Başvurular, YÖK’ün internet sitesinden veya e-fevlet aracılığıyla yapılabilecek.
Lisans tamamlama kayıtları ne zaman 2021?
Elektronik kayıt yaptıramayan öğrencilerin kayıt işlemleri ise 23 Eylül-1 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Sağlıkta lisans tamamlama DGS şart mı?​

Yeni kanun neticesinde 2014 yılı sonrası sağlık ön lisans programlarından mezun olanlar lisans öğrenimine geçebilmek için DGS (Dikey Geçiş Sınavı)’ye girmeleri şart koşulmuştur. Bu sınavda açılan kontenjanlara yönelik yeterli puanı sağlayan adaylar tercihlerini yapabileceklerdir.
AÖF lisans tamamlama 2021 2022 başvuruları ne zaman?
Çevrimiçi (online) Başvuru ve Kayıt İşlemleri: 23 Eylül 2021 Perşembe günü saat 09:00’da başlayıp, 01 Ekim 2021 Cuma günü saat 17:00’de sona erecektir. Başvuru işlemleri yukarıda belirtilen adresten e-devlet şifresi ile yapılacaktır. Çevrimiçi kayıt başvurusu yapmayan adayın kaydı yapılamaz.
Sınavsız lisans tamamlama nedir?
Lisans tamamlama, ülkemizde iki yıllık ön lisans bölümleri okuyanların DGS’ye (Dikey Geçiş Sınavı) girerek dört yıllık lisans bölümlerinde okumaya hak kazanıp eğitimlerinin sonunda dört yıllık üniversite diploması aldıkları sürecin halk arasında bilinen adıdır.
YÖK, sağlıkta lisans tamamlama başvurularının 31 Ağustos-6 Eylül 2021 tarihleri arasında alınacağını duyurdu.
AÖF sağlık lisans Tamamlama kimler başvurabilir?
Başkanlığımızca belirlenen sağlık önlisans programlarından 19.11.2014 tarihinden önce mezun olan adaylar 2020 Sağlık Lisans Tamamlama Programına başvurabilmektedir.
Lisans tamamlama kayıtları ne zaman?
ten yapılan duyuruya göre, yerleştirme sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların elektronik kayıt işlemleri 23-28 Eylül 2021 (23:59) tarihleri arasında, kayıt işlemleri ise 23 Eylül-1 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Sağlıkta lisans tamamlama bölümleri 2021 başvuruları ne zaman?​

İşte başvuru ekranı.. Yükseköğretim Kurulu’nca (YÖK), belirlenen sağlık ön lisans programlarından 19 Kasım 2014’ten önce mezun olan adaylar, Sağlık Lisans Tamamlama Programı’na 31 Ağustos-06 Eylül 2021 tarihleri arasında başvurabilecek.
4 yıllığa tamamlamak için DGS şart mı?
CEVAP: Yükseköğretim programlarına dikey geçiş için başvuracak adaylarda, meslek yüksekokulları ve açık öğretim ön lisans programlarından mezun olmuş(olma) şartı aranır. O yıl son sınıfta olup da staj dışındaki mezuniyet şartlarını yerine getirmiş olan adaylar da başvurabilir.
AÖF 2021-2022 kayıt ne zaman?
Güz Dönemi 27 Eylül 2021 tarihinde başlayacak, 7 Ocak 2022 tarihinde sona erecek.. İkinci Üniversite internet başvuru ve kayıtları 23 Ağustos-8 Ekim 2021 tarihleri arasındadır.

Geri