Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Sinavsiz ikinci universite kayitlari ne zaman 2021?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Sınavsız ikinci üniversite kayıtları ne zaman 2021?​

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) ikinci üniversite kayıtları 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 09.00’da başladı ve 8 Ekim 2021 Cuma günü sona erecek.

Sınavsız ikinci üniversite kayıtları ne zaman?​

23 Ağustos Pazartesi günü başlayan 2021-2022 öğretim yılı İkinci Üniversite internet başvuru ve kayıt işlemleri 8 Ekim Cuma günü sona erecek.
2022 açıköğretim kayıtları ne zaman?
AÖL KAYIT YENİLEME NE ZAMAN YAPILACAK? Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı 3’üncü dönem sınavları için Açık Öğretim Ortaokulu, Açık Öğretim Lisesi kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 11 Nisan – 29 Nisan 2022 tarihleri arasında olacak.
Sınavsız ikinci üniversite kayıtları ne zaman bitiyor?

Açıköğretim üniversite kayıtları ne zaman 2023?​

Açıktan üniversite kaydı nasıl yapılır?​

AÖF ikinci üniversite kayıtları “https://aoskayit.anadolu.edu.tr” adresinden yapılıyor. Adaylar e-Devlet şifreleri ile sisteme giriş yaparak başvuru işlemlerini gerçekleştirebiliyor.
Ikinci üniversite kayıtları devam ediyor mu?
2022 Açık Lise kayıtları ne zaman başlıyor?
Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı 3’üncü dönem sınavları için Açık Öğretim Ortaokulu, Açık Öğretim Lisesi kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 11 Nisan – 29 Nisan 2022 tarihleri arasında olacak.

2022 2023 açık lise kayıtları ne zaman?​

Milli Eğitim Bakanlığı Açıköğretim Lisesi (AÖL) kayıt yenileme işlemleri başladı. Açık Öğretim Lisesi 2021-2022 Dönemi 3. dönem kayıt yenileme işlemleri 11 Nisan itibariyle başladı, 29 Nisan gününe kadar devam edecek. Öğrencilik durumu silik, donuk veya aktif olan öğrencilerimiz kayıt yenileme işlemi yaptıracak.

2 ek tercih kayıtları ne zaman bitiyor?​

EK TERCİH KAYITLARI NE ZAMAN? Bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri üniversiteler tarafından 26 Ekim – 1 Kasım 2021 tarihleri arasında yapılacak. Elektronik kayıtlar ise 26 – 31 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacak.

Geri