- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Sınav kağıdına not yazmak suç mu?
yükseköğretim öğrencisi iseniz suç olan eylemdir. yönetmeliğe göre sınav kağıdına sınav sorularının cevapları dışında birşey yazmak hatta çiçek çizmek bile suçtur. eğer not yazdığınız hoca isterse ceza almanız işten bile değildir.Ehliyet yazılı sınavından kalınca ne kadar ödeniyor?
Kaldığınız her sınav için 160 TL sınav ücretini ödemek zorundasınız. 160 TL sınav ücreti ve sürücü kursuna “direksiyon telafi eğitim ücretini” ödemeniz gerekiyor… Akla hemen şu soru geliyor direksiyon telafi ücreti ne kadar?Ehliyet elektronik sınav kaç hakkım var?
Elektronik sınava giriş hakkı 4(dört)’tür. E-sınava başvuru yapan bir aday teorik sınava başvuru yapamaz. Yapabilmesi için 4 hakkı sonunda başarısız kabul edilmesi gerekir. Fakat teorik sınava giren bir aday e-sınava geçiş yapabilir.
Direksiyon sınavında kaç stop hakkı var 2022?
Daha önce geçerli olan 1 stop hakkının ise, 2’ye çıkarıldığı belirtildi.
Ehliyet yazılı sınavından kalınca ne olur?
Ehliyet sınavından 4 kere kaldığınızda sınava girmek için bütün haklarınızı kullanmış olursunuz. Bir daha sınava girebilmek için tekrar sürücü kursuna yazılmanız, tekrar sürücü kursu ücretini ödemeniz, tekrar teorik dersleri almanız gerekmektedir. Bütün bunları yaptıktan sonra sınava girmek için 4 hakkınız daha olur.Ehliyet sınavından kalınca diğer sınav ne zaman?
Sürücü kursunun aday sayısı az olabilir, sizin girdiğiniz tarihe yakın bir tarihte teorik sınav gerçekleşmiş ve sınava giren adayların direksiyon sınavına girmesi gerekebilir, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün sınav planlaması vs. Bu gibi unsurlardan ötürü sınav tarihiniz 3-6 hafta arası olması muhtemeldir.Ehliyet sınavını geçemeyenler ne yapacak?
Direksiyon sınavında kaç stop ettirme hakkı var?
Direksiyon sınavında “2.defa” stop eden sınavdan başarısız kabul edilmektedir. Geri-Geri Park Etme: Park etme Sınavın en önemli değişkenlerinden biri olarak kabul ediyoruz.