- Konu Yazar
Simple nemlendirici Komedojenik mi?
İçeriğinde şaşalı içerikler yok, klasik gliserin, mineral oil(korkmayın komedojenik değildir, önemli olan formülasyonun kalın olup olmaması, ki bunun ince), panthenol, bisabolol vs var. Kısaca 7den 70e herkesin kullanabileceği bir krem olmuş.CeraVe nemlendirici iyi mi?
Eğer kuru bir cilde sahipsen, cildini tek seferde iyi nemlendirecek bir krem arayışında olabilirsin. CeraVe’nin Nemlendirici Krem’i en kuru ciltler için bile harika bir etki veriyor. Özellikle kış aylarında cildinin kuruluğu ile başın dertteyse, bu yazı tam sana göre!Simple Komedojenik mi?
Simple Komedojenik mi?Hassas cilt tiplerinin bile kullanabileceği ürün formüllerine sahip olan Simple ürünleri, hipoalerjeniktir. Aynı zamanda tüm ürünler dermatolojik testlerden geçirilerek hazırlanmıştır. Ürünler komedojenik değildir.
Simple nemlendirici sivilce yapar mı?
Simple nemlendirici sivilce yapar mı?Simple Yüz Yıkama Jeli Ve Su Bazlı Nemlendirici Sivilce Yaptı! Simple hassas ciltler için Gratis’ten yüz yıkama jeli aldım yeşil olan ve de su bazlı nemlendiricisini kullanıyorum. Hassas veya alerjik bir cildim yok. Buna rağmen kullandığım ilk günden itibaren büyük büyük sivilcelerim çıkmaya başladı.
CeraVe nemlendirici yüze kullanılır mı?
Yüz, vücut ve el için kullanılabilir. Parfüm içermeyen formülü hassas ciltlere uygundur. Çocuk ve yetişkinlerin kullanımına uygundur. Kuru ve çok kuru ciltler için dermatologlar* tarafından geliştirilmiştir.CeraVe iyi bir marka mı?
amerika’da rahatlıkla bulunabilen bir kozmetik markası. içeriğindeki özellikle de hiyalüronik asit ve seramid’ler sayesinde nemlendiricisi ve losyon’u çok başarılı. komedojenik olmayan ve dermatologlarin gercekten tavisye ettigi cilt bakim urunleri ureten firma.Cildi nemlendirmek neden önemli?
Cildi nemlendirmek neden önemli?Nem açısından yeterince doymamış bir cilt yüzeyinde çatlak, erken yaşlanma belirtileri gözlenebilir. Cildimizin yumuşak ve pürüzsüz dokusunu koruyabilmesi için de nemlendirmek çok önemlidir. Cilt ihtiyacı olan neme sahip olursa pürüzsüz ve yumuşak bir dokuya sahip olarak sağlıkla ışıldar.