AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Simon Kaslowski kim?

Editör

Yeni Üye

Simon Kaslowski kim?​

Simone Kaslowski, Türkiye’deki tekstil boyaları satışının gelişiminden sorumluydu. 1993 yılında Organik Kimya’nın satış bölümünün yöneticiliğini yaptı, yatırım projelerinde aktif olarak görev aldı. Üretim kapasitesi 3 katına çıkardı ve 1995 yılında şirketin CEO’su oldu.

Tüsiat başkanı kimdir?​

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD), 1971 yılında İstanbul merkezli, endüstri ve hizmet kuruluşlarını temsil eden önde gelen gönüllü Türk sermayedarlarınca kurulmuş olan örgütün adıdır. TÜSİAD’ın halihazırda başkanı Orhan Turan’dır.

TÜSİAD Üyeleri kimlerdir?​

TÜSİAD Üyeleri kimlerdir?
Yönetim Kurulu
- Başkan. Orhan Turan. TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı
- Başkan Yardımcısı Murat Özyeğin.
- Başkan Yardımcısı Mehmet Tara.
- Başkan Yardımcısı Serpil Veral.
- Üye. Cevdet Alemdar.
- Üye. İzel Levi Coşkun.
- Üye. Ozan Diren.
- Üye. Fatih Kemal Ebiçlioğlu.

Simone Kaslowsk kimdir wikipedia?​

Simone Kaslowsk kimdir wikipedia?
STK Yöneticisi, İş Adamı İtalyan asıllı iş adamı, STK yöneticisi, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı, Küresel İlişkiler ve AB Yuvarlak Masası Başkanı. 1 Mayıs 1963 yılında İtalya’nın Torino kentinde doğdu. İlköğrenimini Lycee Pierre Loti İstanbul okulunda 1980 yılında tamamladı.

Aldo Kaslowski nereli?​

Aldo Kaslowski (d. 1937, İstanbul), Türk iş adamı.Organik Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su, Türk Pirelli Kablo Yönetim Kurulu üyesidir. İtalyan bir aileden gelen Kaslowski 1957’de aile şirketinde çalışma hayatına başladı.

TÜSİAD başkanları kimlerdir?​

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanları
- Feyyaz BERKER. 1971-1979.
- Ali KOÇMAN. 1980-1984.
- Şahap KOCATOPÇU. 1985.
- Sakıp SABANCI. 1986.
- Ömer DİNÇKÖK. 1987-1988.
- Cem BOYNER. 1989-1990.
- Bülent ECZACIBAŞI. 1991-1992.
- Halis KOMİLİ 1993-1996.

TÜSİAD’ın kaç üyesi var?​

TÜSİAD’ın kaç üyesi var?
40 yıllık geçmişi, 580 üyesi ve bu üyelerin temsil ettiği 2 bin 500 şirketiyle TÜSİAD, Türkiye’nin en önemli sivil toplum kuruluşun biri.

Orhan Turan nerelidir?​

Orhan Turan nerelidir?
Orhan Turan 1960 İstanbul doğumlu, evli ve 1 çocuğu vardır. İyi derecede İngilizce konuşabilen Orhan Turan, terazi burcudur. ODE Yalıtım’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Orhan Turan, 1981 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi-Makine Mühendisliği bölümünü bitirdi.

Simone Kaslowski kimdir şirketleri?​

Simone Kaslowski hangi şirketin sahibi? TÜSİAD başkanı Simone Kaslowski kimdir: 1963 Torino doğumlu Simone Kaslowski, 1995’ten bu yana Organik Kimya CEO’luğunu yürütüyor. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamlayan Simone Kaslowski İtalyan asıllıdır.

Aldo Kaslowski aslen nereli?​

Aldo Kaslowski, İstanbul doğumlu Türk iş adamıdır. İtalyan bir aileden gelen Aldo Kaslowski, 1937 yılında doğmuştur. Organik Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su olan Aldo Kaslowski, Türk Pirelli Kablo Yönetim Kurulu üyesidir. 1957 yılında aile şirketinde çalışma hayatına başlamıştır. Turk iş dünyasındaki etkili figürlerden biridir ve sektörde önemli bir konuma sahiptir. Aldo Kaslowski'nin başarıları ve yöneticilik dönemi iş dünyasında takdirle karşılanmaktadır.

Geri