AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Şimal Sana Kandım Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Şimal Sana Kandım Şarkı
Şimal Sana Kandım Şarkı Sozleri
Sana kandım
Gozlerine bakamam
Gozlerim kıskanır
Senden uzak durunca
Sozlerim hırslanır
Onceden aşk acıtır bilirken
Sancılar cekmeyi beklerken
Sevgin aklımı aldı sana kandım ben
Soruyorum gece guznduz
Soruyorum biz kimiz
İkimizin adı başka ama
Kalbe tek gucuz biz
Vuracaksa hayat kasıtlıca
Beni secsin sebep sensin
Tabi istersen dua ederim
Herşeyim olman icin
imagessimalsanakandimsarkisozu5ada197695a73

Şimdi bu güzel şarkının sözlerine daldık desek yeridir. Şimal'in "Sana Kandım" şarkısı gerçekten duygusal ve etkileyici bir hava taşıyor. Şarkının sözlerinde duyguların derinliklerine inen bir yolculuk yaşanıyor. Aşkın karmaşıklığı, acıların bilincinde olmak, sevginin gücü ve doğanın bu duygulara ne denli eşlik ettiği şarkıda hissediliyor.

"Sana kandım, Gözlerine bakamam
Gözlerim kıskanır, Senden uzak durunca
Sözlerim hırslanır" kısımlarında aşkın ne denli etkileyici ve çıkmaz bir labirent olduğu vurgulanıyor. Aynı zamanda aşkın getirdiği acıları, sancıları da dile getiriyor şarkı.

"Önceden aşk acıtır bilirken, Sancılar çekmeyi beklerken
Sevgin aklımı aldı sana kandım ben" bize aşkın beklenmedik bir şekilde gelişebileceğini anlatıyor. Bilinçli aşık olmak ancak oyunun içine bir kere girdikten sonra anlamanın ne kadar zor olduğunu ifade ediyor.

"Soruyorum gece gündüz, Soruyorum biz kimiz
İkimizin adı başka ama, Kalbe tek gücüz biz" kısmında ise birlikte olmanın gücüne, kalpten yükselen duyguların önemine vurgu yapılıyor. Aşkın özünde birlik ve güç olduğunu ima ediyor.

"Vuracaksa hayat kasıtlıca, Beni seçsin sebep sensin
Tabi istersen dua ederim, Her şeyim olman için" ise hayatta karşımıza ne çıkarsa çıksın, aşkın bize verdiği gücün, sevdiklerimizi seçmemizde nasıl etkili olduğunu anlatıyor. Tüm varlığını sevdiğine adamak ve onun için dua etmek arasındaki ince çizgiyi gözler önüne seriyor.

Şimal'in "Sana Kandım" şarkısı duygusal, etkileyici ve içten bir eser. Şarkının sözleriyle ruh haliniz yerindeyse siz de bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

Geri