AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Şimal Meze Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Şimal Meze Şarkısı
Şimal Meze Şarkı Sozleri
O kadar uzmuşum kendimi
Harcadım onca seneleri
Susuyorsam bir sebebi var
Gulemez ki cok ağlatanlar
Gidince korkmuştum
Boşuna solmuşum
Donuş yok bak bende
Son sozum bu
Evet adamdan saydım seni ben
Sorma cok yanıldım nasıl pişmanım
Şu an huzurdan dort koşeyim ben
Artık benim icin bir mezesin sen
Şimdi kalbimde bir başkası var
Yeri guzel ruhumu okşar
Dedim ama ben anlatamadım
Unutma seven bir gece ağlar
imagessimalmezesarkisozu5ada197ed628a

Şimal Meze Şarkısı'nın sözlerine verdiğiniz bilgilerden şarkının duygusal bir içeriğe sahip olduğunu anlıyorum. Şarkının bir ayrılık hikayesine odaklandığını ve içinde pişmanlık, hüzün ve kabullenme gibi duyguların hakim olduğunu görüyorum.

Sözlerde geçen "Gidince korkmuştum, Boşuna solmuşum, Dönüş yok bak bende, Son sözüm bu" gibi dizeler ayrılığın yarattığı acının ve sonuçların yansımalarını anlatıyor. Bu tür duygusal zorluklarla baş etmek genellikle sessizlik ve içe kapanma ile karakterizedir. Ayrıca, "Evet adamdan saydım seni ben, Sorma çok yanıldım nasıl pişmanım, Şu an huzurdan dört köşeyim ben, Artık benim için bir mezesin sen" dizelerinde ise pişmanlık, huzur ve iyileşme sürecine işaret eden duygular öne çıkıyor.

Sözlerin son kısmında ise bir dönüş ve kabullenme süreci yaşandığını ve artık kalpte bir başkasının yer aldığını anlıyorum. "Şimdi kalbimde bir başkası var, Yeri güzel ruhumu okşar, Dedim ama ben anlatamadım, Unutma seven bir gece ağlar" gibi ifadeler duygusal bir geçiş sürecini ve yeni bir başlangıcı temsil ediyor.

Şarkının genel temasıyla, insan ilişkilerinde yaşanan karmaşık duygular ve ayrılıkların getirdiği derin izler üzerine yoğunlaştığını görebiliyorum. Dinleyicilere duygusal ve içsel bir yolculuk sunan bu tür şarkılar, benzer duyguları yaşayanları anlamalarına ve hissetmelerine yardımcı olabilir.

Geri