AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Silverline sirketinin sahibi kimdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Silverline şirketinin sahibi kimdir?​

İbrahim Atay 1958 yılında Amasya- Gümüşhacıköy’de doğdu. 1984 yılında Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesini bitirdi. Amasya’ya ilk yatırımını 1994 yılında aspiratör ve davlumbaz üretimi yapan Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş.’yi kurarak yaptı.

Silverline Genel müdür?​

Mustafa Laçin 1962 yılında Amasya-Gümüşhacıköy’de doğdu. 1984 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisliği bölümünü bitirdi. 1994 yılında kurulan Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş.’nın kurucu ortaklarındandır. Şu anda Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmektedir.

Egeen nin sahibi kim?​

Egeen nin sahibi kim?
EGE ENDUSTRI VE TICARET A.S.
BİST Kodu | EGEEN
Halka Arz Tarihi | 31.10.1986
Genel Müdür | AYHAN ÖZEL
Yönetim Kurulu Üyeleri | HÜSEYİN BAYRAKTAR MUSTAFA BAYRAKTAR MEHMET GÜREL KAPANİ HÜSEYİN FAZIL ORAL BAHAETTİN TATOĞLU NUMAN NUMANBAYRAKTAROĞLU ENVER GOCAY
Merkez Adresi | Kemalpaşa Cad., No:18 35060 Pınarbaşı/İzmir

Silverline hangi ülkeye ait?​

Silverline hangi ülkeye ait?
1994’te Türkiye’de kurulan Silverline, bugün 70’den fazla ülkede milyonlarca mutfağa yeni nesil mutfak keyfi sunuyor. Yenilikçi tasarımlarımız, uzman teknolojilerimiz ve çevreye duyarlı ürünlerimizle Avrupa’nın ilk beş, dünyanın ilk on davlumbaz üreticisinden biriyiz ve yıllık 2.3 milyon üretim hacmine sahibiz.

Silverline yerli mi?​

Silverline, 1994 yılında Türkiye’de kurulmuş, fabrikası Merzifon’da bulunan beyaz eşya şirketi. 1994 yılında ilk olarak Gümüşfon adıyla Türkiye’nin Amasya ili, Merzifon ilçesinde aspiratör ve davlumbaz üretimi ile sektöre giriş yapmıştır.

Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş ne iş yapar?​

SİLVERLİNE ENDÜSTRİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ, ankastre mutfak aletlerinin imalat ve pazarlanması ile uğraşan Türkiye merkezli bir şirkettir.

Egeen ne Firması?​

Egeen ne Firması?
Ege Endüstri ve Ticaret A.Ş. Ege Endüstri otomotiv sektörü için dingil ve dingil parçaları geliştirmekte ve üretmektedir. Firmamız İzmir’de yerleşik olup, iki fabrikasında yurt içi ve yurt dışındaki müşterilerine hizmet vermektedir.

Ege Endüstri satılıyor mu?​

Ege Endüstri satılıyor mu?
“Ege Endüstri çoğunluk hisse satışı haberlerini yalanladı. Ege Endüstri, mergermarkette yer alan Ege Endüstri Holding’in Ege Endüstri’de çoğunluk hissesini satacağı yönündeki haberleri yalanladı.”

Egeen ne zaman temettü verecek?​

EGEEN Temettüleri
Temettüsüz İşlem Tarihi | Temettü | Ödeme Tarihi
26.03.2021 | 60,3 | 30.03.2021
04.01.2021 | 42,78 | 06.01.2021
24.04.2020 | 17,89 | 28.04.2020
19.04.2019 | 43,43 | 24.04.2019

Egeen borsaya ne zaman girdi?​

EGEEN hisseleri 31.10.1986 tarihinde halka açılmış olup, ilk işlem tarihi 31.10.1986’dır.

Silverline Türk malı mı?​

Silverline Türk malı mı?

Silverline ne üretiyor?​

Silverline ne üretiyor?
Silverline, 1994 yılında (Gümüşfon adıyla) kurulan beyaz eşya markasıdır. Silverline ürün grubu davlumbaz ve aspiratör, fırın, ocak, bulaşık makinesi, buzdolabı, mikrodalga, eviye ve bataryadan oluşuyor. Türk şirketi Silverline Pazarlama A.Ş. ürünleri yurt dışına ihraç edilmektedir.

Silverline şirketinin sahibi İbrahim Atay'dır. İbrahim Atay, 1958 yılında Amasya-Gümüşhacıköy'de doğmuş ve 1984 yılında Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi'ni bitirmiştir. 1994 yılında aspiratör ve davlumbaz üretimi yapan Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş.'yi kurarak iş hayatına adım atmıştır.

Silverline şirketinin genel müdürü ise Mustafa Laçin'dir. Mustafa Laçin, 1962 yılında Amasya-Gümüşhacıköy'de doğmuş ve 1984 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş.'nın kurucu ortaklarından olan Mustafa Laçin, şu anda şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmaktadır.

Silverline, 1994 yılında Türkiye'de kurulmuş bir beyaz eşya şirketidir. Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş., Merzifon'da bulunan fabrikasında ankastre mutfak aletlerinin imalatını ve pazarlamasını yapmaktadır.

Silverline, Türkiye merkezli bir şirket olup, yıllık 2.3 milyon üretim hacmiyle Avrupa'nın ilk beş, dünyanın ilk on davlumbaz üreticilerinden biri konumundadır. Şirketin ürünleri arasında davlumbaz ve aspiratör, fırın, ocak, bulaşık makinesi, buzdolabı, mikrodalga, eviye ve bataryalar bulunmaktadır. Türk şirketi Silverline Pazarlama A.Ş. ürünlerini yurt dışına da ihraç etmektedir.

Geri