Silinen YouTube geçmişine nasıl bakılır?
Geçmişi geri getiremezsin. Ne olursa olsun böyle bir şey mümkün değildir. Youtube izleme geçmişi, youtube sunucularında saklanır. Eğer youtube izleme geçmişini silerseniz bunlar sunucudan silinir ve geri almak mümkün değildir.YouTube’da izlediğim videolar görünür mü?
YouTube izleme geçmişi, son izlediğiniz videoları bulmanızı kolaylaştırır ve video önerilerinizi iyileştirir. Geçmişinizi silerek veya duraklatarak izleme geçmişinizi kontrol edebilirsiniz. Bu özellik duraklatılmış durumdayken izlediğiniz videolar, geçmişinizde gösterilmez.Telefondan YouTube geçmişine nasıl bakılır?
Telefondan YouTube geçmişine nasıl bakılır?İzleme geçmişinizi görüntülemek veya silmek için:
- Profil resminiz. Ayarlar’a dokunun.
- Gizlilik ve konum. İzleme geçmişini yönet’i seçin.
- İzlediğiniz videoları silmek için videonun üzerindeki Diğer simgesine, ardından SİL ‘e dokunun.
Silinen arama geçmişi nasıl bulunur?
Silinen Arama Kayıtlarını / Geçmişini Yedeklemeden Androidden Seçmeli Olarak Kurtarma Adımları- Adım 1: Android’i Android Veri Kurtarma’ya Bağlayın.
- Adım: USB hata ayıklama modunu etkinleştir.
- Adım 3: Taranacak arama günlüğü dosya tipini seçin.
- Adım: Android için silinmiş arama günlükleri geçmişini kurtarın.
YouTube’da video izleyince bildirim gidiyor mu?
Yanlış çeviriden dolayı bazı kullanıcılar, hangi kanal sahibinin hangi videoyu izlediğini gösterdiğini düşünmüş. “YouTube, insanların neleri izlediğini gösteriyor” gibi yanlış bir algı ortaya çıktı. Endişelenecek bir şey yok. YouTube kimin ne izlediğini değil, kanalın takipçilerin hangi videoyu izlediğini gösteriyor.Youtuberlar abonelerini görebiliyor mu?
Youtuberlar abonelerini görebiliyor mu?En son abonelerinizin listesini kanal kontrol panelinde bulabilirsiniz. YouTube Studio’da zaman içindeki abone sayınızı da kontrol edebilirsiniz.
YouTube’da izlenen videoları kimin izlediği belli olurmu?
YouTube Analytics’teki Kitle sekmesi, YouTube videolarınızı kimlerin izlediğiyle ilgili genel bir bakış ve bu izleyicilerin demografik özellikleri hakkında analizler sunar. Temel metrikler kartında geri gelen ve yeni izleyici sayınız, benzersiz izleyici sayınız, abone sayınız ve toplam üye sayınız gösterilir.YouTube izlenen videolar nereye kaydediliyor?
Oturumunuz açıkken YouTube uygulamasında veya web sitesinde izlediğiniz videoları bulmak için oturum açıp myactivity.google.com’a gidin. Ayrıca, Google Chrome’da oturumunuz açıkken diğer web siteleri üzerinden YouTube oynatıcısında izlediğiniz videoları da içerir.Geçmişi sildim nasıl geri getirebilirim?
Geçmişi sildim nasıl geri getirebilirim?Bunun dışında Windows sistemler için diğer bir geçmiş veri kurtarma işlemi “C:\Users\kullanıcıadı\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default” adımlarına ulaşınız ve history dosyası üzerinden sağ tuş yardımı ile özellikler kısmına giriniz, burada “History Özellikleri” sekmesi altında “Önceki Sürümler” kısmından …