- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Silika hidrat zararlı mı?
Silika Hidrat (hydrated silica): Kuvartz ve kumdan yapılır ve dişmacunu içinde aşındırıcıdır. Çok fazla fırçalama sonucunda dişmacunu içindeki kum dişlerde aşınmaya, diş minesinin incelmesi ile alttaki sarı dentin tabakasının gözükmesine yani sararmaya sebep olabilir.Prokudent diş macunu nasıl?
Bir aydır bu diş macununu kullanıyorum. Parlak beyazlık olanını aldım. İndirimde olduğu için şans vermek istemiştim ve bir daha alıp kullanırım. Bugün fark ettim ki dişlerim gerçekten beyazlamış hatta azı dişlerimi tam fircalayamamisim, yarısı beyaz yarısı daha sarı.
ROCS diş macunu nerede üretiliyor?
R.O.C.S. marka diş macunu İsviçre merkezli DRC Grup tarafından ağız bakım ürünleri geliştirmeye odaklanmış uluslararası bir şirket tarafından üretilmektedir. Ürünlerde Florid, suni renklendirici, tatlandırıcı içermediği belirtilmektedir.
Rocs nerede satılır?
Yetişkinler ve çocuklar için diş ve diş eti bakım ürünleri bulunan Rocs markasını artık Watsons’tan satın alabilirsiniz.Prokudent diş macunu hangi ülkenin?
Dirk Rossmann Gmbh, Alman Rossmann ailesi ile Hong Kong merkezli Watson gurubuna aittir.
Prokudent hangi ülkenin markası?
diş ipleri gayet başarılı olan alman ağız bakım markası. eski model perlodent marka pilli diş fırçasına yeni marka prokudent model başlıklar uyum sağlıyor mu diye merak ettiren markadır.
Rocs diş macunu Florürsüz mü?
R.O.C.S Baby 0-3 Yaş Florürsüz Diş Macunu, bebeklerin diş hassasiyetleri ve sağlığı düşünülerek üretilmiştir. Florür içermez. Bebeğinizin ilk dişi çıktığı andan itibaren ona uygun bir diş fırçası ve macunu edinmeniz diş sağlığı için oldukça önemlidir.ROCS diş macunu doğal mı?
Rocs Diş Eti için Bitkisel İçerikli Diş Macunu 94 g Fiyatı
Rocs diş macununda florür var mı?
Sodium Lauryl Sulfat ve florid içermez. Özellikle diş macununu tüküremeyen çocuklar için uygundur. Cazip tadı çocukları uzun süreli diş fırçalama için motive eder.