AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Silahli ozel guvenlik sartlari nelerdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Silahlı özel güvenlik şartları nelerdir?​

Silahlı Güvenlik Şartları Nelerdir?

Silahlı özel güvenlik sınavında kaç puan almak gerekir?​

Silahlı Özel Güvenlik Sınav Notu Hesaplaması; Silahlı Özel Güvenlik sınav notu hesaplaması 3 aşamada bakılmaktadır. Silahlı Özel Güvenliklere sınavda toplamda 125 soru (100 Temel Eğitim Sorusu 25 Silah Sorusu) ve 5 atış şeklinde olmaktadır. 100 soruluk Temel kısımdan her halükarda 60 ve üstü puan almanız gerekmektedir.
Özel Güvenlik Kursu Kaç Ay Sürer? Güvenlik Temel Silahlı Eğitim En Kısa 17 Gün Sürer. Güvenlik Temel Silahsız Eğitim En Kısa 13,5 Gün Sürer. Güvenlik Yenileme Silahlı Eğitim En Kısa 8,5 Gün Sürer.

Silahlı güvenlik sertifikası nasıl alınır 2020?
Silahlı ve silahsız özel güvenlik görevlisi olmak için gerekli eğitimleri almak gerekir. Eğitimlerin yanı sıra eğitimi bitirdiğine dair de belge gereklidir. Kurslardan alınan sertifika sayesinde kişi eğitimiyle ilgili bir diploma almış sayılır ve resmi olarak işe başlayabilir.
Güvenlik Sınavı Ne Zaman Gaziantep?
14 AĞUSTOS 2021 tarihinde yapılacaktır ve bu sınava 09 TEMMUZ 2021 tarihi dahil olmak üzere eğitimini bitirmiş olanlar alınacaktır. 94 nolu Temel Eğitim ve 70 nolu Yenileme Sınavı; 17 EKİM 2021 tarihinde yapılacaktır ve bu sınava 10 EYLÜL 2021 tarihi dahil olmak üzere eğitimini bitirmiş olanlar alınacaktır.

Silahlı özel güvenlik için ne mezunu olmak gerekir?​

Silahlı girebilmek için 21 yaşını doldurmuş olmak ve en az lise mezunu olmak şartı aranmaktadır. Silahsız müracaat için 8 yıllık İlköğretim veya Ortaokul mezunu ve 18 yaşını doldurmuş olmak gereklidir. Bunun dışında bay adaylar gibi bayanlar da özel güvenlik görevlisi olarak çalışabilirler.

Silahlı özel güvenlik Sertifikası ne kadar sürede alınır?​

Güvenlik Temel Silahlı Eğitim En Kısa 17 Gün Sürer. Güvenlik Temel Silahsız Eğitim En Kısa 13,5 Gün Sürer. Güvenlik Yenileme Silahlı Eğitim En Kısa 8,5 Gün Sürer. Güvenlik Silahsızdan Silahlıya Geçiş En Kısa 3 Gün Sürer.
2022 yılı özel güvenlik sınav tarihleri; 97 nolu Temel Eğitim ve 73 nolu Yenileme Sınavı; 24 NİSAN 2022 tarihinde yapılacaktır ve bu sınava 18 MART 2022 tarihi dahil olmak üzere eğitimini bitirmiş olanlar alınacaktır.
Güvenlik başvuruları ne zaman 2022?
Başvurular, 18-25 Nisan 2022 tarihleri arasında sadece https://www.turkiye.gov.tr/sahil-guvenlik-komutanligi-is-basvurusu internet adresi üzerinden e-Devlet kapısı vasıtasıyla yapılacaktır. İnternet ortamı dışında posta yoluyla veya şahsen yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.
Lise mezunu silahlı güvenlik olabilir mi?

Geri