AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Silahli guvenlik sertifikasi ne kadar 2021?

Editör

Yeni Üye

Silahlı güvenlik sertifikası ne kadar 2021?​

2022 yılı itibari ile 1,343 ₺ olup, bağlı bulunulan ilin vergi dairelerine yatırılır. Silahlı ve Silahsız Özel güvenlik eğitimi için aynı miktar geçerlidir. Özel güvenlik kimlik kartını çıkarabilmek için yapılması gereken her hangi başka bir masraf yoktur.

Özel güvenlik sağlık raporu ücreti ne kadar?​

Özel güvenlik işlemlerinde sağlık raporlarının geçerlilik süresi 1 yıldır (Rapor maliyeti Devlet Hastanelerinde 200 TL’dir.).

Özel güvenlik için sağlık raporu hangi bölümden alınır?​

Özel güvenlik için sağlık raporu hangi bölümden alınır?
Sağlık Bakanlığı’na bağlı bu numarayı aradığınızda sizlere hangi hastaneden ve hangi işlem için randevu almanızı sorduklarında, size en yakın hastaneyi seçmeli ve “sağlık kurulu” bölümünden randevu almanız yeterli olacaktır.

Silahsız güvenlik harcı ne kadar 2022?​

Silahsız güvenlik harcı ne kadar 2022?
Bu ödemenin miktarı kimlik alacak olan kişinin silahlı ve silahsız olarak görev yapıyor olmasına göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda özel güvenlik kimlik kartı harç ücretleri için ilgili makamlarca belirlenen ücret 2022 yılı için ortalama 1000-1350 TL arasında değişmektedir.

Silahlı güvenlik yenileme eğitimi kaç saat?​

SİLAHLI ÖZEL GÜVENLİK YENİLEME EĞİTİMİ Silahlı Özel Güvenlik Yenileme Eğitimi; daha önce silahlı özel güvenlik sertifikası almış veya silahlı özel güvenlik kimlik kartı olan özel güvenliklerin, kimlik sürelerinin bitmesine en az 6 ay, en fazla 1 yıl kala başvurup alacağı toplamda 60 saat süren bir eğitimdir.

Özel güvenlik sınavları ne zaman 2022?​

2022 YILI SINAV TAKVİMİ
S.N | SINAVIN ADI | EĞİTİM BİTİŞ TARİHİ
1 | ÖZEL GÜVENLİK 96. TEMEL EĞİTİM SINAVI | 21 OCAK 2022 CUMA
2 | ÖZEL GÜVENLİK 97. TEMEL EĞİTİM SINAVI | 18 MART 2022 CUMA
3 | ÖZEL GÜVENLİK 98. TEMEL EĞİTİM SINAVI | 20 MAYIS 2022 CUMA
4 | ÖZEL GÜVENLİK 99. TEMEL EĞİTİM SINAVI | 22 TEMMUZ 2022 CUMA

2022 yılında silahlı güvenlik sertifikası 1,343 ₺ olarak belirlenmiştir. Bu ücret, bağlı bulunduğunuz ilin vergi dairelerine yatırılmalıdır. Silahlı ve silahsız özel güvenlik eğitimi için aynı miktar geçerlidir ve özel güvenlik kimlik kartını çıkarmak için ekstra bir masraf gerektirmez.

Özel güvenlik sağlık raporu ücreti devlet hastanelerinde 200 TL'dir ve raporlar geçerlilik süresi 1 yıldır.

Özel güvenlik için sağlık raporu Sağlık Bakanlığı'na bağlı hastanelerden "sağlık kurulu" bölümünden alınmalıdır. Randevu alırken en yakın hastaneyi seçmeniz yeterli olacaktır.

Silahsız güvenlik harcı miktarı, silahlı veya silahsız olarak görev yapan kişinin durumuna göre değişiklik gösterebilir. 2022 yılı için özel güvenlik kimlik kartı harç ücretleri ortalama olarak 1000-1350 TL arasında olacaktır.

Silahlı özel güvenlik yenileme eğitimi, daha önce silahlı özel güvenlik sertifikası almış veya silahlı özel güvenlik kimlik kartı olan kişiler için kimlik sürelerinin bitmesine en az 6 ay, en fazla 1 yıl kala başvurulabilir ve toplamda 60 saatlik eğitimi kapsar.

Özel güvenlik sınavları için 2022 yılında planlanan takvime göre, farklı tarihlerde Temel Eğitim Sınavları yapılacaktır. Sınav takviminde belirtilen tarihlerde ilgili sınavlara başvuru yapabilirsiniz.

Geri