AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Silahli guvenlik belgesi nasil alinir 2021?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Silahlı güvenlik belgesi nasıl alınır 2021?​

Silahlı ve silahsız güvenlik sertifikası alacak olanlar Emniyet Genel Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu ÖGG sınavına girmeleri gerekir. İlgili sınavda alınması gereken puan en az 60 olarak bilinmektedir. Sınavdan başarı yakalayamayanlar sınav harcı yatırarak tekrar sınava girme hakkına sahiptir.
Silahsız özel güvenlik sertifikası nasıl alınır?
Silahlı – Silahsız Özel Güvenlik Belgesi için kişilerin Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Dairesi Başkanlığı’na müracaat etmeleri ve belli aralıklarla bazı sınavlara girmeleri akabinde alınmaktadır. Bu sınavlarda kurum tarafından belirlenen başarı puanına ulaşmak şartı aranmaktadır.

Güvenlik harcı ne kadar 2022?​

Güvenlik Kimlik Kartı Ücreti Özel güvenlik şirketleri çalışanları için ilgili devlet kurumları tarafından alınan kimlik kartı ücreti 2022 yılı için 50 TL olarak belirlenmiştir.
Silahlı özel güvenlik Sertifikası ne kadar sürede alınır?
Güvenlik Temel Silahlı Eğitim En Kısa 17 Gün Sürer. Güvenlik Temel Silahsız Eğitim En Kısa 13,5 Gün Sürer. Güvenlik Yenileme Silahlı Eğitim En Kısa 8,5 Gün Sürer. Güvenlik Silahsızdan Silahlıya Geçiş En Kısa 3 Gün Sürer.
Güvenlik kursu haftada kaç gün?
Temel silahlı toplam 17 gün kurs süresi olmakla beraber haftada 1 gün tatil günü verilir. Temel silahsız toplam 15 gün olmak üzere haftada bir gün tatil günü verilir. Yenileme silahlı toplam 9 günlük olmak üzere haftada bir gün tatil günü verilir.

Silahlı özel güvenlik harcı ne kadar?​

NOT: Eğitim bitiş tarihine kadar Yenileme Silahlı Özel Güvenlik Sınav Harcı olan 2021 yılı için “100 TL” ücret ödenmektedir. Yenileme Silahsız Özel Güvenlik Sınav Harcı olan 2021 yılı için “70 TL” ücret ödenmektedir.
Özel güvenlik harcı nereye yatırılır?
NOT: Vergi dairelerine 9103 nolu Özel Güvenlik Ruhsat Harcı hesabına yatırılacaktır. (2020 yılı için Özel Güvenlik Ruhsat Harcı tutarı: 904,00TL ‘ dır.)

Geri