AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sila Ozlem onemli Diziden neden ayrildi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Sıla Özlem önemli Diziden neden ayrıldı?​

Zeynep ise hayatını kaybetti. Ancak bu kaza neticesinde Cansu ise bebeğini kaybetti. Böylece Zeynep karakterine can veren Sıla Özlem Önemli diziden ayrılmış oldu. Sıla Özlem Önemli, 14 Ağustos 1999’da Ankara’da doğdu.

Beni bırakma Zeynep kimdir?​

Sıla Özlem Önemli’nin Beni Bırakma dizisinde oynadığı Zeynep karakterinin kısa açıklaması ve resmi.
22 yaşında (14 Ağustos 1999)Sıla Özlem Önemli / Yaş
Sude doğar şimdi hangi dizide oynuyor?
Beni BırakmaSude Doğar / TV şovları
Berkay Veli kaç yaşında?
28 yaşında (1 Temmuz 1993)Berkay Veli / Yaş

Sude doğar kaç yaşında?​

24 yaşında (8 Kasım 1997)Sude Doğar / Yaş

Berkay Veli kimdir?​

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezundur. Büyük Sultan Oviedolu Kataline ve Zincire Vurulmuş Prometheus adlı tiyatro oyunlarında rol alan Berkay Veli, şimdilerde Atv ekranlarında yayınlanan Beni Bırakma dizisinde Emre karakterine hayat vermektedir.
Beni BırakmaBerkay Veli / TV şovları
Beni bırakma Berkay Veli kimdir?
Beni Bırakma Emre kaç yaşında?
Berkay Veli, 1993 doğumludur.

Emre’nin gerçek adı ne?​

Uzun yıllardır ekranlara gelen diziye yeni bir isim daha katıldı. Oğuz Peçe, Arka Sokaklar dizisinde Emre karakterine hayat verecek.

Zahide Hatun kimdir?​

Zahide Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisinin yeni karakteri… Zahide Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisinin yeni karakteri yörenin beyi Candaroğlu Argun Bey’in genç ve güzeller güzeli karısıdır. Bir müneccime gelmiştir Nallıhan’a ve ona gitmek istemekte yanında da arkadaşı Bacım’ı çağırmaktadır.
Kaptan Gürman’ın Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisinde oynadığı Aynalı karakterinin kısa açıklaması ve resmi. Kaptan Gürman ayrıldımı, Aynalı öldü mü? Eski Nallıhan gazisi, Tapduk Emre dergahında mukim, dışarıdan görenlere göre deli görünen bir veli.
Taptuk Emre kızı Zahide kimdir?

Geri