AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sıla İmkansız Şarkı Sozleri

haberci

Yeni Üye
Sıla Vaveyla İmkansız Şarkı Sozleri
Sıla İmkansız Şarkısı Vaveyla 2019
Batık bir gemi ay, gok sakin
Gun suskun, biz sakin
Care yoksa; senin yuzunden
Sarındık guya
Bembeyaz karanlık hayatın o percemi
Kacaksak; benim yuzumden
Varlığı belirsizin
Anlaşılır mı yokluğu?
Hangi dil anlatmaya yetkin yeterince, sonsuzu?
İmkansız, inanmam yalvarırım dayanmam
Can bu yıkık, kırık dokuk
Yapma olmaz
İmkansız inanmam yalvarırım dayanmam
Yapma olmaz
Senle ben sadeceyiz
Nihayet arbedeyiz
Uveysek; hic konuşma
Ah benim deli goncam
Ufku yetim, kara gecem
Dengim benim dengesizim
Varlığı belirsizin
Anlaşılır mı yokluğu?
Hangi dil anlatmaya yetkin yeterince, sonsuzu?
Yapma olmaz
Yapma olmaz

Sıla'nın "Vaveyla" şarkısının "İmkansız" bölümünün sözlerini paylaştın, teşekkürler! Bu şarkıda Sıla'nın duygusal ve etkileyici sözleriyle dolu bir atmosfer oluşturduğunu görüyoruz. Şarkının ifade ettiği duyguların derinliği ve içeriği dinleyicileri etkileyebilir. "İmkansız" kısmında geçen sözlerde aşkın zorlukları, çaresizlikleri ve umutsuzlukları anlatan bir ton bulunuyor.

Şarkının genelinde anlatılmak istenen, aşkın karmaşası, çelişkileri ve bazen çözümsüzlüğüne vurgu yapılıyor gibi görünüyor. Ayrıca, insanın iç çekişmeleri, kırılganlığı ve derin duyguları da şarkının atmosferinde belirgin bir şekilde hissediliyor.

Sıla'nın şarkıları genellikle derin duyguları ve felsefi düşünceleri içeren sözleriyle ve özgün tarzıyla dikkat çeker. "İmkansız" kısmından anlaşıldığı kadarıyla bu şarkı da bu çizgiyi sürdürüyor gibi görünüyor.

Şarkı sözlerinde yer alan içsel çatışmalar, aşkın zorlukları ve umutsuzluğu gibi temalar genellikle dinleyicilerin kendilerini ifade etmelerine ve duygularını keşfetmelerine yardımcı olabilir. Bu tür şarkılar dinleyicilerin duygusal bağlantı kurmalarına ve iç dünyalarının derinliklerine inmelerine olanak tanır. Sıla'nın müziği genellikle bu anlamda dinleyicilere zengin bir deneyim sunabilir.

Geri