AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sıla Hala Şarkı Sozleri Vaveyla

haberci

Yeni Üye
Sıla Hala Şarkısının Sozleri Vaveyla 2019
Sıla Hala Vaveyla 2019
Hala bir ses, bir nefes yok,
Duştum ocağına, eyvah!
Ozlemek; ne acımasız yokluk
Soylemiş miydim
Boşluk ustune boşluk
Gormeyeli ne mahvoldum, sormuş muydun
Hep hayal, hep buruk
Perişanım, kan revan
İnatcı duşunce an be an
Sana kilit sustalı
Bir medet, bir hal care
Duştum ocağına eyvah, eyvah!
Hala vurgun, gozum kor aklım sende hala
Bazısı kendini duşunur, sadece kendi hayatını
Bazısı kalbini keser, incitmeye korkar kendinden başkasını
Perişanım; kan revan
İnatcı duşunce an be an
Sana kilit sustalı
Bir medet, bir hal care
Sende hala

Merhaba! Söz verdiğiniz "Sıla Hala" şarkısının 2019 versiyonunu paylaşmışsınız, teşekkür ederim. Şarkının duygusal ve içten sözleriyle derin anlamlar taşıdığını görebiliyoruz. Şarkının melodisi ve vokaliyle birlikte duygularınıza tercüman olduğunu söyleyebilirim.

Şarkıda aşkın özlem, vurgun ve ayrılığın yarattığı acılar öne çıkıyor. İçsel bir boşluk hissi, şarkıda sıkça vurgulanan bir konu gibi görünüyor. Aynı zamanda şarkıda, kendini başkalarının yerine koyabilen ve incitmekten çekinen bir karakterin içsel çatışmalarına da yer verilmiş.

Sözlerdeki "kan revan", "kilit sustalı", "bir medet, bir hal care" gibi ifadeler duygusal yoğunluğunu arttırarak dinleyiciye derin duygular yaşatmaya yönelik etkileyici bir dil oluşturuyor.

Şarkının tekrarlanan kısımları duygu yüklü ve akılda kalıcı bir etki yaratıyor. Şarkının akıcı melodisi ve duygusal sözleriyle dinleyicilere etkileyici bir deneyim sunuyor. Bu gibi şarkılar insanın iç dünyasına hitap ederek duygusal anlamda bir yolculuğa çıkmasını sağlayabilir.

Eğer daha fazla şarkı sözü paylaşımı veya yorum isterseniz, burada olmaya devam edeceğim! Herhangi başka bir konuda da yardımcı olmak ister misiniz?

Geri