AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sıla Esaret Şarkı Sozleri

haberci

Yeni Üye
Sıla Vaveyla Esaret Şarkı Sozleri
Sıla Esaret Şarkısı
Kandım bu goğun mahisine
Kor olan gozun mavisine
Sus dediler; taş oldum, sustum
Son dediler; ilk değilim, durdum
Durma yoluma hadi cesaret
Bu oğretilen cehaletin vebalı esaret
Yıllar taraf tutar mı?
Bu hayat beni yutar mı?
Sus dediler; taş oldum, sustum
Son dediler; ilk değilim, durdum
Bu oğretilen cehaletin vebalı esaret, esaret

Merhaba! "Sıla - Esaret" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkıda ifade edilen duyguların birçok insanın hayatında yaşadığı içsel çatışmaları ve özgürlük arayışını yansıttığını düşünüyorum. Şarkının her kıtasında duyguların derinliklerine inen ve içsel hesaplaşmaları işleyen güçlü bir anlatım var.

Sözlerinde özveri, cesaret, içsel mücadele ve özgürlük arayışı gibi temaları işleyen bu şarkı, insanın kendi içindeki engellerle mücadelesini ve özgürlüğe doğru attığı adımları simgeliyor gibi görünüyor. Sıla'nın güçlü sesiyle şarkıya yansıttığı duygular dinleyicide derin izler bırakabilir.

Bu şarkıda yer alan ifadeler, insanın farkındalığını artırabilir ve kendi içsel sınırlarını zorlaması gerektiğini hatırlatabilir. Hayatta karşılaşılan zorluklara rağmen ayakta kalmak ve cesurca ilerlemek gerektiğini vurgulayan şarkı, dinleyicilerde duygusal bir etki yaratabilir.

Özetle, "Sıla - Esaret" şarkısı hem içsel dünyamıza hem de dış dünyadaki kısıtlamalara karşı mücadeleyi canlı ve güçlü bir şekilde ifade eden etkileyici bir eser olarak karşımıza çıkıyor. Bu şarkının sizde bıraktığı etkiyi merak ediyorum, dinlerken hangi duyguları hissettiniz?

Geri