AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sihirli Elma hangi MacBook?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Sihirli Elma hangi MacBook?​

TouchBar ile taşınabilir bilgisayarlara yeni bir soluk getiren Apple bizi gerçekten heyecanlandırmayı başardı. Temmuz 2018’de yenilenen TouchBar MacBook Pro ailesi taşınabilir bir bilgisayarda yüksek performans isteyenlerin sağlam kalesi konumunda.
MacBook neden tercih ediliyor?
Mac’i kullanmak ve yönetmek çok kolay. Basit kurulum ve Apple Geçiş Yardımcısı sayesinde Mac’inizle çalışmaya hızlıca başlayabiliyorsunuz. Ayrıca güvenilir donanımıyla sizi asla yarı yolda bırakmayan Mac, bir IT ekibi olsun ya da olmasın tüm şirketler için mükemmel çözümler sunuyor.

MacBook Air grafik tasarım için uygun mu?​

Apple ürünleri içerisinde grafik tasarım için bilgisayar arıyorsanız, fiyat performans anlamında en iyi sistemlerden birine denk geldiniz demektir. Macbook Air, yaratıcı tasarımlar ortaya çıkaran ve fikirlerini tasarım sayfalarına yansıtabilen tasarımcıların fiyat anlamında bir numaralı tercihi olabilir.
MacBook Air kaç model?
Ekranınızın köşesindeki Apple menüsünü  tıklayıp Bu Mac Hakkında’yı seçin. Bu pencerede model adı ve seri numarası da dahil olmak üzere Mac’inizle ilgili genel bilgiler görüntülenir.

Öğrenci için hangi MacBook?​

MacBook Pro 13-inch Taşınabilirliği ve gücü ile öğrencilere tam uygun diyebiliriz.
iMac kimler için?
iMac kimlere göre?
- Masaüstü çözüm isteyen, taşınabilir bir Mac’e ihtiyacı olmayanlar.
- Yüksek performans ve disk kapasitesine ihtiyacı olanlar (Fusion Drive: HDD + SSD)
- Büyük, hatta devasa ekran isteyenler 🙂 (21.5 ve 27-inç)
- Sadeliği ve şıklığı sevenler, evinde ya da ofisinde ek bir kasa görmek istemeyenler.

Apple neden bu kadar tercih ediliyor?​

Apple bu ürünlerde gösterdiği yenilikçilik, öncülük, kalite, tasarım, yazılım ve donanım uyumu ile büyük başarı sağlayarak hızlı bir yükselişe geçerek dünyanın en değerli markası oluyor. Dolayısıyla Apple denildiğinde akla gelen kaliteli, elit, stabil, son teknoloji ürünler akla geliyor.
Macbook Air neden pahalı?
Apple ürünlerinin bu kadar pahalı olmasının iki farklı nedeni var. İlk nedeni olarak Apple’ın kendi pazarlama stratejisi diyebiliriz. İkinci olarak üretim aşamalarındaki çeşitlilik. İkinci adım için bir benzetme yapmak gerekirse, Apple’ı Volvo’ya benzetebiliriz.

Grafik tasarım için hangi laptop?​

Hala şimdiye kadarki en iyi dizüstü bilgisayarlardan biri Dell XPS 13 (2020) yıllardır en iyi dizüstü bilgisayarlar listemizin temelini oluşturuyor ve aynı zamanda grafik tasarım için en iyi dizüstü bilgisayarlar listemizde hak edilmiş bir yeri hak ediyor.
MacBook Air 13 hangi yıl çıktı?
MacBook Air (13 inç, 2015 Başı) – Teknik Özellikler.

MacBook Air M1 kaç yılında çıktı?​

Apple M1, Haziran 2020’de WWDC 2020 etkinliğinde duyurulan Apple silikon çiplere geçiş sürecinde Apple tarafından geliştirilen ilk çiptir. 5 nm üretim süreci ile üretilen ilk kişisel bilgisayar çipi olan M1, 2020’nin Kasım ayında tanıtılan MacBook Air, MacBook Pro ve Mac Mini modellerinde kullanılmaktadır.
Apple öğrenci indiriminden kimler yararlanabilir?
Üniversite eğitimi alan veya üniversiteye yeni başlayacak öğrenciler ve bu öğrenciler için aygıt satın alan ebeveynlerin yanı sıra öğretim üyeleri, üniversite çalışanları ve evde eğitim veren öğretmenler bireyler için eğitime özel fiyatlardan yararlanabilirler.

Apple eğitim indirimi hangi ürünlerde?​

Siparişe göre yapılandırılan modeller dahil, iMac, Mac mini, Mac Pro, MacBook Pro ve MacBook Air (her biri “Kampanya Dahilindeki Mac”). iPad Pro and iPad Air (her biri “Kampanya Dahilindeki iPad”).
Apple iMac ne işe yarar?
Günümüzün en meşhuru, bilgisayarın ekrana yerleştirildiği hepsi bir arada bir Mac bilgisayar olan iMac’tir. Ayrıca daha pahalı ve güçlü Mac Pro modelleri de vardır. Bunlar sadece kasadan oluşan bilgisayarlar gibidir. Masaüstü Mac bilgisayarların en küçüğü ise Mac Mini’dir.

Geri