SoruCevap
Yeni Üye
- Konu Yazar
Sigarayı Bırakınca Vucutta Neler Oluyor
Sigarayı Bırakınca Vucutta Olan Değişiklikler Neler
Sigarayı bıraktığınız andna itibaren vucudunuzda oluşan değişiklikler neler hemen oğreniyoruz arkadaşlar bu bilgileri oğrendikden sonra diyeceksiniz ki ben ne diye duruyorum hemen bu sigara illetindne vazgecmeliyimm imagessigarayibirakincaneleroluyor5ad8f58523326gif
20 Dakika sonra, kalp atışları duzene giriyor ve vucut ısısı sigara icmeyen bir insanla eşitleniyor
8 Saat sonra, kandaki karbondioksitin %95'i temizleniyor
24 saat sonra, kalp krizi riski azalıyor, Sağlıklı insana yakın duruma geliniyor
2 Gun sonra, tat ve koku alma normal insan gibi hassaslaşıyor
3 gun sonra, nefes almak hissedilir derecede iyileşiyor
3 Ay sonra, akciğerler %30 daha fazla calışıyor; icerisindeki kiri de atmaya başlıyor
1 sene sonra, kalp kafesinden hastalanma riski %50 azalıyor
Daha bekliyecekmisiniz arkadaşlar cevabınız hayır ise tebrikler sağlıklı guzel gunler sizlerin olsun
10 sene sonra, Akciğer Kanseri olma ihtimali hic sigara icmeyen bir insanla denk oluyor
15 sene sonra, kalp ve tansiyon hic sigara icmemiş gibi normalleşiyor
Sigarayı Bırakınca Vucutta Olan Değişiklikler Neler
Sigarayı bıraktığınız andna itibaren vucudunuzda oluşan değişiklikler neler hemen oğreniyoruz arkadaşlar bu bilgileri oğrendikden sonra diyeceksiniz ki ben ne diye duruyorum hemen bu sigara illetindne vazgecmeliyimm imagessigarayibirakincaneleroluyor5ad8f58523326gif
20 Dakika sonra, kalp atışları duzene giriyor ve vucut ısısı sigara icmeyen bir insanla eşitleniyor
8 Saat sonra, kandaki karbondioksitin %95'i temizleniyor
24 saat sonra, kalp krizi riski azalıyor, Sağlıklı insana yakın duruma geliniyor
2 Gun sonra, tat ve koku alma normal insan gibi hassaslaşıyor
3 gun sonra, nefes almak hissedilir derecede iyileşiyor
3 Ay sonra, akciğerler %30 daha fazla calışıyor; icerisindeki kiri de atmaya başlıyor
1 sene sonra, kalp kafesinden hastalanma riski %50 azalıyor
Daha bekliyecekmisiniz arkadaşlar cevabınız hayır ise tebrikler sağlıklı guzel gunler sizlerin olsun
10 sene sonra, Akciğer Kanseri olma ihtimali hic sigara icmeyen bir insanla denk oluyor
15 sene sonra, kalp ve tansiyon hic sigara icmemiş gibi normalleşiyor