AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sigara Ve Alkolün Zararlarıyla İlgili Sloganlar

SoruCevap

Yeni Üye
Sigara Ve Alkolün Zararları İle İlgili SözlerSigara ve Alkol ile ilgili sözler* Üzerinde “öldürür” yazan bir şeyi nasıl alabiliyorsunuz?* Alkol hızı, hız ölümü getirir.* Aklı başında şoför içki içmez* Bağımlılığın denemesi olmaz* Ölümün denemesi olmaz* Beynini uyuşturursan, sana nasıl yardım edebilir ki?* Zehir tacirlerinin hedefi “Türk Gençliği” dir.* Her çeşidi ile uyuşturucular birer intihar yoludur.* En büyük tuzak: “Bir defa denemekten ne çıkar?”* Ebeveynlerin meşhur gafleti: “Benim çocuğum yapmaz!”* Kendinize Zarar Vermeyin* Bağımsızım, Hayatı Seviyorum* Sağlıklıyım, Mutluyum, Yeşilay’ın Dostuyum* Bağımsız Ol, Saygın Ol* Sevdiklerin İçin Bağımlı Olma* Zararlı Alışkanlıklardan En Güzel Korunma Yolu: Hiç Başlamamaktır* Duvarı nem, insanı bağımlılık yıkar* Yeni yararlı alışkanlıklar edinin* Sevginin boşluğunu zehir ile doldurmayın* Damarlarınızdaki asil kanı kirletmeyin* Alkollü olarak araça binen, sedye ile iner* Alkol çözüm değil, derdin kendisidir* Yeşilay içene değil, içilen zehirlere karşıdır* Önemli ise hayatınız, sigarayı lütfen bırakınız* Yaşam Kalitenizi Yükseltin, Bağımlı Olmayın* Maddeyi Kabul Etmek Kolay, Bırakmak Zordur* Sevginin Boşluğunu Zehirle Doldurmayın* Sigarayı Atın Hayatı Tadın* Sigarayı Dışla, Hayata Yeniden Başla* Alkol Çözüm Değil, Derdin Kendisidir* Sağlıklıyız, Mutluyuz, Gelecekten Umutluyuz* Yeşilay Dostu Olan Sağlığını ve Saygınlığını Kazanır

Geri