Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Şifresi Unutulan İphone Nasıl Sıfırlanır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye
Şifresi Unutulan İphone Nasıl Sıfırlanır? İphone’un şifresini unuttuysanız endişelenmeyin, çözüm burada. İlk olarak, İphone’unuzu sıfırlamadan önce verilerinizi yedeklemek önemlidir. Bunu iCloud veya iTunes aracılığıyla yapabilirsiniz. Ardından, İphone’unuzu sıfırlamak için Ayarlar menüsüne gidin ve Genel’e dokunun. Sıfırla seçeneğine tıklayın ve Tüm İçeriği ve Ayarları Sil’i seçin. Bu işlem biraz zaman alabilir, bu yüzden sabırlı olun. İphone’unuz sıfırlandığında, yedeklediğiniz verileri geri yükleyebilirsiniz. Bu adımları takip ederek Şifresi Unutulan İphone Nasıl Sıfırlanır? sorusuna cevap bulabilirsiniz.
İçindekiler

Şifresi Unutulan İphone Nasıl Sıfırlanır?​

Şifresi unutulan iPhone’un sıfırlanması için birkaç farklı yöntem bulunmaktadır. İşte şifresi unutulan iPhone’un nasıl sıfırlanacağına dair bazı önemli bilgiler:

1. Şifresi Unutulan iPhone Nasıl Sıfırlanır?​

Şifresi unutulan iPhone’un sıfırlanması için ilk adım, cihazı kurtarma moduna almak olacaktır. Bunun için iPhone’un güç düğmesi ile birlikte ses açma düğmesine aynı anda basılı tutulması gerekmektedir. Kurtarma moduna geçtikten sonra iTunes üzerinden cihazın sıfırlanması mümkün olacaktır.

2. iTunes Kullanarak Şifresi Unutulan iPhone Nasıl Sıfırlanır?​

Şifresi unutulan iPhone’u sıfırlamak için iTunes kullanmak da bir seçenektir. Bunun için öncelikle bilgisayara iPhone’un bağlanması gerekmektedir. Ardından iTunes açılıp, cihazın tanınması beklenmelidir. Cihaz tanındıktan sonra “Geri Yükle” seçeneği ile iPhone sıfırlanabilir.

3. iCloud Kullanarak Şifresi Unutulan iPhone Nasıl Sıfırlanır?​

Şifresi unutulan iPhone’u sıfırlamak için iCloud kullanmak da mümkündür. Bunun için başka bir cihaz veya bilgisayar üzerinden iCloud hesabına giriş yapılmalıdır. Ardından “Find My iPhone” özelliği kullanılarak şifresi unutulan iPhone bulunmalı ve “Sil” seçeneğiyle cihaz sıfırlanmalıdır.

4. Şifresi Unutulan iPhone Fabrika Ayarlarına Nasıl Döndürülür?​

Şifresi unutulan iPhone’u fabrika ayarlarına döndürmek için Ayarlar menüsüne girilmelidir. Ardından “Genel” ve “Sıfırla” seçenekleri takip edilmelidir. Burada “Tüm İçeriği ve Ayarları Sil” seçeneğiyle cihaz sıfırlanabilir. Bu işlem sonrasında tüm veriler silineceği için yedekleme yapmanız önemlidir.

5. Şifresi Unutulan iPhone Nasıl Kilidi Açılır?​

Şifresi unutulan iPhone’un kilidini açmak için cihazın sıfırlanması gerekmektedir. Yukarıda belirtilen yöntemlerden biri kullanılarak iPhone sıfırlanabilir ve yeni bir şifre oluşturulabilir. Ancak bu işlem sonrasında cihazın içindeki veriler kaybolacaktır, bu yüzden yedekleme yapmanız önemlidir.

6. Şifresi Unutulan iPhone’dan Veriler Nasıl Kurtarılır?​

Şifresi unutulan iPhone’dan verileri kurtarmak için cihazın sıfırlanması gerekmektedir. Ancak bu işlem sonrasında cihazdaki veriler silineceği için önceden yapılmış bir yedekleme bulunması önemlidir. Yedekleme kullanılarak verilerin geri yüklenmesi mümkündür.

7. Şifresi Unutulan iPhone Nasıl Formatlanır?​

Şifresi unutulan iPhone’un formatlanması için cihazın sıfırlanması gerekmektedir. Yukarıda belirtilen yöntemlerden biri kullanılarak iPhone formatlanabilir. Ancak bu işlem sonrasında cihazdaki veriler silineceği için yedekleme yapmanız önemlidir.

8. Şifresi Unutulan iPhone Nasıl Sıfırlanır 2021?​

2021 yılında şifresi unutulan iPhone’un sıfırlanması için yukarıda belirtilen yöntemler hala geçerlidir. Kurtarma modu, iTunes, iCloud veya fabrika ayarlarına dönme gibi yöntemler kullanılarak iPhone sıfırlanabilir.

9. Şifresi Unutulan iPhone Nasıl Sıfırlanır 2022?​

2022 yılında da şifresi unutulan iPhone’un sıfırlanması için yukarıda belirtilen yöntemler geçerli olacaktır. İşletim sistemi veya cihaz modeline bağlı olarak bazı farklılıklar olabilir, ancak genel olarak kurtarma modu, iTunes, iCloud veya fabrika ayarlarına dönme gibi yöntemler kullanılarak iPhone sıfırlanabilir.

10. Şifresi Unutulan iPhone Nasıl Sıfırlanır 2024?​

2024 yılında da şifresi unutulan iPhone’un sıfırlanması için yukarıda belirtilen yöntemler geçerli olacaktır. İşletim sistemi veya cihaz modeline bağlı olarak bazı farklılıklar olabilir, ancak genel olarak kurtarma modu, iTunes, iCloud veya fabrika ayarlarına dönme gibi yöntemler kullanılarak iPhone sıfırlanabilir.

11. Şifresi Unutulan iPhone Nasıl Sıfırlanır 2024?​

2024 yılında da şifresi unutulan iPhone’un sıfırlanması için yukarıda belirtilen yöntemler geçerli olacaktır. İşletim sistemi veya cihaz modeline bağlı olarak bazı farklılıklar olabilir, ancak genel olarak kurtarma modu, iTunes, iCloud veya fabrika ayarlarına dönme gibi yöntemler kullanılarak iPhone sıfırlanabilir.

12. Şifresi Unutulan iPhone Nasıl Sıfırlanır 2025?​

2025 yılında da şifresi unutulan iPhone’un sıfırlanması için yukarıda belirtilen yöntemler geçerli olacaktır. İşletim sistemi veya cihaz modeline bağlı olarak bazı farklılıklar olabilir, ancak genel olarak kurtarma modu, iTunes, iCloud veya fabrika ayarlarına dönme gibi yöntemler kullanılarak iPhone sıfırlanabilir.

13. Şifresi Unutulan iPhone Nasıl Sıfırlanır 2026?​

2026 yılında da şifresi unutulan iPhone’un sıfırlanması için yukarıda belirtilen yöntemler geçerli olacaktır. İşletim sistemi veya cihaz modeline bağlı olarak bazı farklılıklar olabilir, ancak genel olarak kurtarma modu, iTunes, iCloud veya fabrika ayarlarına dönme gibi yöntemler kullanılarak iPhone sıfırlanabilir.

14. Şifresi Unutulan iPhone Nasıl Sıfırlanır 2027?​

2027 yılında da şifresi unutulan iPhone’un sıfırlanması için yukarıda belirtilen yöntemler geçerli olacaktır. İşletim sistemi veya cihaz modeline bağlı olarak bazı farklılıklar olabilir, ancak genel olarak kurtarma modu, iTunes, iCloud veya fabrika ayarlarına dönme gibi yöntemler kullanılarak iPhone sıfırlanabilir.

15. Şifresi Unutulan iPhone Nasıl Sıfırlanır 2028?​

2028 yılında da şifresi unutulan iPhone’un sıfırlanması için yukarıda belirtilen yöntemler geçerli olacaktır. İşletim sistemi veya cihaz modeline bağlı olarak bazı farklılıklar olabilir, ancak genel olarak kurtarma modu, iTunes, iCloud veya fabrika ayarlarına dönme gibi yöntemler kullanılarak iPhone sıfırlanabilir.

16. Şifresi Unutulan iPhone Nasıl Sıfırlanır 2029?​

2029 yılında da şifresi unutulan iPhone’un sıfırlanması için yukarıda belirtilen yöntemler geçerli olacaktır. İşletim sistemi veya cihaz modeline bağlı olarak bazı farklılıklar olabilir, ancak genel olarak kurtarma modu, iTunes, iCloud veya fabrika ayarlarına dönme gibi yöntemler kullanılarak iPhone sıfırlanabilir.

17. Şifresi Unutulan iPhone Nasıl Sıfırlanır 2030?​

2030 yılında da şifresi unutulan iPhone’un sıfırlanması için yukarıda belirtilen yöntemler geçerli olacaktır. İşletim sistemi veya cihaz modeline bağlı olarak bazı farklılıklar olabilir, ancak genel olarak kurtarma modu, iTunes, iCloud veya fabrika ayarlarına dönme gibi yöntemler kullanılarak iPhone sıfırlanabilir.

18. Şifresi Unutulan iPhone Nasıl Sıfırlanır 2031?​

2031 yılında da şifresi unutulan iPhone’un sıfırlanması için yukarıda belirtilen yöntemler geçerli olacaktır. İşletim sistemi veya cihaz modeline bağlı olarak bazı farklılıklar olabilir, ancak genel olarak kurtarma modu, iTunes, iCloud veya fabrika ayarlarına dönme gibi yöntemler kullanılarak iPhone sıfırlanabilir.

19. Şifresi Unutulan iPhone Nasıl Sıfırlanır 2032?​

2032 yılında da şifresi unutulan iPhone’un sıfırlanması için yukarıda belirtilen yöntemler geçerli olacaktır. İşletim sistemi veya cihaz modeline bağlı olarak bazı farklılıklar olabilir, ancak genel olarak kurtarma modu, iTunes, iCloud veya fabrika ayarlarına dönme gibi yöntemler kullanılarak iPhone sıfırlanabilir.

Şifresi Unutulan İphone Nasıl Sıfırlanır?​

İphone’un şifresini sıfırlamak için Ayarlar > Genel > Sıfırla yolunu izleyin.
Şifresi unutulan İphone’u sıfırlamak için iTunes’u kullanabilirsiniz.
İphone’un şifresini sıfırlamak için iCloud hesabınızı kullanabilirsiniz.
Şifresi unutulan İphone’u sıfırlamak için Recovery Modu’nu kullanabilirsiniz.
İphone’un şifresini sıfırlamak için bir güvenlik sorusu veya e-posta adresi kullanabilirsiniz.

İphone’un şifresini sıfırlamak için Ayarlar > Genel > Sıfırla yolunu izleyin.
Şifresi unutulan İphone’u sıfırlamak için iTunes’u kullanabilirsiniz.
İphone’un şifresini sıfırlamak için iCloud hesabınızı kullanabilirsiniz.
Şifresi unutulan İphone’u sıfırlamak için Recovery Modu’nu kullanabilirsiniz.

Geri