AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sifir Isuzu D-Max kac para?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Sıfır Isuzu D-Max kaç para?​

Yeni D-Max, V-Go, V-Life, V-Joy ve V-Cross olmak üzere 4 farklı donanım seviyesine sahip. Başlangıç fiyatı ise 268 bin TL olarak açıklandı.
2015 Isuzu D-Max kaç para?
Isuzu D-Max Fiyatları

Isuzu pikap ne kadar?​

Isuzu D-Max 2.5 4×2 Fiyatları
Isuzu D-Max ne malı?
Isuzu Motors Limited, dünyanın önde gelen ticari araç ve dizel motor üreticilerinden biridir. Her daim yeniliklerin önzüsü olan Isuzu, 1936 yılında Japonya’nın ilk dizel motorunu üretmiştir.
Ticari araç üreticisi Isuzu, pick-up segmentindeki modeli D-Max’in üçüncü jenerasyonunu Türkiye’de satışa sundu. Yeni D-Max, V-Go, V-Life, V-Joy ve V-Cross olmak üzere 4 farklı donanım seviyesi ile bayilerde yerini aldı.
Isuzu D Max triger kayışı ne zaman değişir?
isuzu D-Max Triger kayışının değişimi sadece ömrünü doldurduğu zaman gerçekleştirilmez. 3 yıldan kısa süre içerisinde 90 bin kilometre gitmesi durumunda triger kayışı kontrol edilir ve genellikle değiştirilir. Ortalama 90 bin kilometre ya da 3 yıl içerisinde isuzu D-Max triger kayışı değiştirilmelidir.

Isuzu D Max 2006 yakıt deposu kaç litre?​

Araç Euro 5 emisyon standardına sahip. Yakıt deposu hacmi 69 litre. Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 8.9 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 6.5 lt/100km ve ortalama olarak da 7.4 lt/100km yakıt tüketiyor.
L200 mü D Max mı?
Ancak yol tutuşu ve sağlamlık bakımından D Max’in L200’e göre bir adım önde olduğu söylenebilir. Isuzu D Max 180 km/s maksimum hıza ulaşabiliyorken Mitsubishi L200’de maksimum hız değeri 169 km/s. Arazi koşullarında D Max ve L200’ün her ikisi de iyi bir performans sergiliyor.

Isuzu D Max kaçıncı sınıf?​

Isuzu D-Max, Isuzu tarafından 2002 yılından bu yana üretilen bir kamyonet modelidir. 2011’den itibaren ikinci nesli üretilmektedir. Isuzu MU-7 ve Isuzu MU-X, Isuzu D-Max’in orta sınıf SUV modelleridir.
Isuzu D-Max nerede üretiliyor?
Nisan sonu itibarıyla Türkiye’deki Anadolu Isuzu fabrikasının üretim hattından indirilen 6.655’inci araçla birlikte Türkiye’deki ilk, tek ve en fazla üretilen pick-up olan Isuzu D-Max’in tüm versiyonları yeni nesil 1,9 litrelik düşük yakıt tüketimli, vergi avantajlı ve güçlü motoruyla birlikte satışta.
Isuzu D-Max 2.5 4×2 (Arkadan İtişli) Fiyatları & Modelleri.
D Max depo kaç litre?
Yakıt Kapasitesi 76 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 9.3 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 6.9 lt.

Geri