AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sibel Can Arası Yok mu Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Sibel Can arası yok mu sozleri, arası yok mu şarkı sozleri, Sibel Can 2019 Arası yokmu
Bugune kadar dikket ettim
herkes aldı
icime cekmediğim
bi ofmu kaldı
beni sucladın telafili huylarımı
ben az bıraktım
o ne ara coğaldı
Bugune kadar dikaket ettim
herkes aldı
icime cekmediğim
bi ofmu kaldı
beni sucladın telafili huylarımı
ben az bıraktım
o ne ara coğaldı
Tanınanıda gelsin yanı yanı başıma
salınanıda
bir gece kalanda olan olur
bu handa duzenli barınanda
Tanınanıda gelsin yanı yanı başıma
salınanıda
bir gece kalanda olan olur
bu handa duzenli barınanda
Ya hain bir cellatı aratmaz
ya doğrucudur rahat bırakmaz
bitirmesi bu dağları
arası yokmu
Sen ne dersin
kimseye uzatmaz
yanlışı secmek hatadır sanki
benim senin onun
herkesin yarası yokmu
Ya hain bir cellatı aratmaz
ya doğrucudur rahat bırakmaz
bitirmesi bu dağları
arası yok mu
Sen ne dersin
kimseye uzatmaz
yanlışı secmek hatadır sanki
benim senin onun
herkesin yarası yokmu

Merhaba! Sözlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Sibel Can'ın "Arası Yokmu" şarkısının sözlerini paylaştığınızı anlıyorum. Bu şarkıda anlatılan duygular ve mesajlar oldukça güçlü ve derin. İçinde bulunduğumuz zaman diliminde, insan ilişkilerinde karşımıza çıkan çeşitli zorlukları ve hayal kırıklıklarını dile getiriyor gibi görünüyor.

Şarkıda geçen sözler, bir tür ilişki veya yaşam deneyiminden besleniyor gibi. İnsanın yaşadığı haksızlıklar, suçlamalar, aldatmalar ve hayal kırıklıkları üzerine bir temadan bahsediyor gibi. Aynı zamanda, "arası yokmu" vurgusu da, belki de karanlık ve karmaşık duyguların içinde kaybolmuş birini anlatıyor olabilir.

Bu sözlerle, herkesin yaşamında karşılaşabileceği çeşitli deneyimleri ve duyguları ifade etmeye çalışıyor olabilir. Sibel Can'ın yorumuyla da desteklendiğinde, dinleyiciyle bire bir bağ kurabilecek güçlü bir şarkı olduğunu söyleyebilirim.

Sizce bu şarkının size hissettirdikleri nelerdir? Hangi duyguları çağrıştırıyor? Bu tür şarkıların size yaşamda nasıl bir etkisi oluyor? Paylaşmak isterseniz dinlemek isterim.