AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Shutterstock nasil iptal edilir?

Editör

Yeni Üye

Shutterstock nasıl iptal edilir?​

Bir Shutterstock hesabıyla gelen avantajlara rağmen, hesabınızı iptal ederek tamamen kaldırmak istediğiniz zamanlar olabilir. Aktif bir planınız yoksa, hesabınızdaki Profil sayfanızda Hesabı Sil yazısı altındaki talimatları uygulayarak hesabınızı silmeye devam edebilirsiniz.

Shutterstock üyeliği ne kadar?​

$29 /ay. Hüküm ve koşullar geçerlidir.

Shutterstock ücretsiz mi?​

Shutterstock ücretsiz mi?
Haftalık ücretsiz fotoğraf ve ücretsiz vektör hariç, Shutterstock’ta yer alan tüm içerikler telifsizdir ancak bunlara ilişkin bir ücret vardır. Telif ücreti, genellikle bir çalışmanın kopyası her kullanıldığında veya satıldığında bu çalışmanın sahibine veya yaratıcısına ödenen ücrettir.

Shutterstock neden açılmıyor?​

Shutterstock neden açılmıyor?
Hesabınıza erişmekte sorun yaşıyorsanız şifrenizi sıfırlamanız gerekebilir. Shutterstock hesabınız ile ilişkilendirilmiş e-posta adresini girmeniz gerekecek. E-posta adresinize gönderilen bağlantıyla, şifrenizi tekrar belirleyebileceğiniz bir sayfaya erişebilirsiniz.

Shutterstock para nasıl alınır?​

Shutterstock’dan para çekebilmeniz için minimum 35 ABD Doları bakiyeniz olması gerekmektedir. Sunulan ödeme yöntemleri Paypal, Payoneer, Skrill ve Banka Çeki (min. 500 ABD Doları). Hesabınızın ayarlar kısmından minimum para çekme bakiyenizi ayarlayabilirsiniz. Shutterstock ödemelerini ayda bir kere yapıyor.

Shutterstock para kazanılır mı?​

Müşterilerin Shutterstock platformundaki görsel içerikleri indirmeleri ve kullanabilmeleri için farklı paketlerden oluşan ücretli abonelik sistemine geçmeleri gerekiyor. Yani Shutterstock’tan alınan ve kullanılan her ürün karşılığında platform para kazanıyor.

Shutterstock a nasıl üye olunur?​

Shutterstock a nasıl üye olunur?
Shutterstock katılımcısı olmak için nasıl kayıt olabilirim?
- ADIM: Temel Bilgileri Verin. İlk sayfada tam adınızı, görüntülenecek adınızı ve e-posta adresinizi girin. Tam adınız yasal adınızla veya ticari bir kurum olarak kaydolursanız ticari adınızla aynı olmalıdır.
- ADIM: Adresinizi ekleyin. İşte bu kadar, tamamladınız!

Shutterstock nasıl çalışır?​

Shutterstock nasıl çalışır?
shutterstock adlı mikro stok fotografcilik sirketinden yapilandir. basitce: fotograg veya vektör yüklüyorsunuz. online katalogda kaliyor. ıhtiyaci olan indiriyor ve görsel basi da 25-36 cent (dolar) aliyorsunuz.

Shutterstock nasıl bir site?​

http://www.shutterstock.com/ adresinde mukim bir fotoğraf satış firması. grafik ve tasarımla ilgilenen insanların muhakkak ziyaret etmesi gereken, kullandıkça daha da kullanma istegi doğuran oldukça büyük bir arşive sahip site. parasını bastınız mı günde 25 dosya indirebiliyorsunuz.

Shutterstock fotoğraf nasıl satılır?​

Shutterstock’tan nasıl para kazanılır?
- Adım #1: Buradan Shutterstock içerik üreticisi hesabı açın.
- Adım #2: Adres bilgilerinizi girin.
- Adım #3: Portföyünüzü ve hesabınızı özelleştirin.
- Adım #4: Platforma içerik yükleyin.
- Adım #5: İçeriğin incelenmesini ve onaylanmasını bekleyin.
- Adım #6: Para kazanmaya başlayın.

Shutterstock hesabınızı nasıl iptal edeceğinize dair detaylı bilgiler verildi. Eğer hesabı iptal etmek isterseniz, profil sayfanızda bulunan "Hesabı Sil" talimatlarını uygulayarak hesabınızı silebilirsiniz. Üyeliğin ücreti ise $29/aydır ve hüküm ve koşullara tabidir.

Shutterstock ücretsiz değildir, ancak haftalık ücretsiz fotoğraf ve vektör dosyaları sunulmaktadır. Tüm diğer içerikler telifsizdir, ancak bunları kullanabilmek için bir ücret ödemeniz gerekebilir. Telif ücreti, bir çalışmanın kullanıldığı her seferinde veya satıldığında çalışmanın sahibine veya yaratıcısına ödenen ücrettir.

Eğer Shutterstock'a giriş yapamıyorsanız, hesabınızla ilişkilendirilmiş e-posta adresinizle şifrenizi sıfırlayarak tekrar erişmeye çalışabilirsiniz.

Para çekmek için Shutterstock hesabınızda minimum 35 ABD Doları bakiye olması gerekmektedir. Ödeme yöntemleri arasında Paypal, Payoneer, Skrill ve Banka Çeki bulunmaktadır. Shutterstock ödemelerini ayda bir kere yapmaktadır.

Shutterstock'tan para kazanabilmek için müşterilerin görsel içerikleri indirerek ücretli abonelik sistemlerinden birine geçmeleri gerekmektedir.

Shutterstock'a üye olmak için temel bilgilerinizi ve e-posta adresinizi girmeniz gerekmektedir. Ayrıca, platforma içerik yükleyerek para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Son olarak, Shutterstock bir mikro stok fotoğrafçılık şirketidir. Kullanıcılar fotoğraf veya vektör yükleyerek bu içerikleri diğer kullanıcıların indirmesine ve kullanmasına olanak tanır. Bu şekilde kullanıcılar da görsel başına belli bir ücret almaktadır.

Geri