- Konu Yazar
Shizaru ne demek?
Kollarını kavuşturan Shizaru,( Kötü Şeyler Yapmamanın sembolüdür.)4 maymun ne demek?
görmedim, duymadım, bilmiyorum şeklindeki üç maymun mottosunun, gelişen ve değişen çağa ayak uydurması ile elde edilecek olan yeni söylemdir. görmedim, duymadım, bilmiyorum, hissetmedim şeklinde açılabilir. hissetmeyen maymun götünü avuçlamış şekilde resmedilebilir pekala.Maymun resmi ne anlama gelir?
Maymun resmi ne anlama gelir?“
![Maymun surat :monkey_face: 🐵](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f435.png)
Üç maymun heykeli nedir?
Üç maymun heykeli nedir?17. yüzyılda da iç savaşı bitiren komutan, Tokugawa’nın anısına yapılan anıtın önüne üç maymunun ağaçtan oyma heykelini koydular. Anıta bekçilik yapmaları için konulan bu heykellerin dışında birçok yerde de benzer heykelcikler görmek mümkün. Bu maymuncuklar umuyoruz ki yaratılış amaçlarına hizmet ediyorlardır…
Üç maymun sözü kime ait?
Üç maymun figürünün kökeni Japonya’dır. Mizaru, Kikazaru ve Iwazaru adlı üç maymun Japonca’da görmemek, işitmemek ve konuşmamak anlamına geliyor. İşin daha da ilginç boyutu Japonca’daki bir kelime oyunudur.Iki maymunu oynamak ne demek?
ne demek oldugunu merak ettigim deyim. “görmüyorum, duymuyorum ama konuşuyorum mu demek istenmiş” diye düşündüren eylem.Görmedim Duymadım Bilmiyorum sözü kime aittir?
Görmedim Duymadım Bilmiyorum sözü kime aittir?Soru : Günümüzde “Görmedim, duymadım, söylemedim” şeklinde kısaltılan ifade, ilk kim tarafından söylenmiştir? Konfüçyüs (Çince: Kǒng Fūzǐ, 孔夫子, Latince: Confucius, “Üstad Kong” Çince 孔子, Kǒng Zǐ, Wade-Giles: K’ung-tzǔ), Çinli filozof, eğitimci ve yazar.