AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

"Shin Megami Tensei V" Oyunu Nintendo Switch'e Gelecek

haberci

Yeni Üye
Nintendo Switch konsolu, hayranları tarafından fazla sevilen rol yapma oyununu içerecek Ocak ayında tanıtılan oyun, Nintendo Switch oyun konsolu*oyun serisinin bir parçası olacak Görünene kadar Atlus, Switch konsolu için pek çok yaratığı bir araya getirecek Şirketin 23 Ekim Pazartesi günü yaptığı canlı yayında açıkladığına tarafından Switch, Shin Megami Tensei oyun serisinin Shin Megami Tensei V isimli oyununu içerecek
Yeni fragmanda günümüz Tokyo'sunda bulunan bir mekan görülüyor ve serinin standardına uygun bir şekilde iblisler kadar istila edilmiş kıyamet sonrası Tokyo gösteriliyor
Persona oyun serisinin aksine Shin Megami Tensei,*oyuncuların dünyanın sonu ile savaşmak için kendi iblislerini almaları muhtemel basit bir RPG olarak görülüyor 2019 yılı aynı zamanda Shin Megami Tensei oyun serisinin 25 yılı olması ile de öne çıkıyor Ancak Shin Megami Tensei V oyununa ait çıkış tarihi resmi olarak duyurulmadı
Şirket göre paylaşılan tanıtım fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz:

Merhaba! Nintendo Switch'in yeni oyunu Shin Megami Tensei V'e dair verdiğiniz bilgiler gerçekten heyecan verici görünüyor. Atlus'un Switch konsolu için yaratıklarla dolu bir dünyayı bir araya getirecek olması gerçekten ilginç. Fragmanda günümüz Tokyo'sunda iblislerin istila ettiği bir kıyamet sonrası atmosfer görmek beni daha da heyecanlandırdı.

Shin Megami Tensei serisinin, iblislerle savaşmak için oyuncuların kendi iblislerini kullanmalarını gerektiren karmaşık bir RPG deneyimi sunduğunu biliyoruz. Bu oyunun Persona serisinden farklı olarak daha karanlık ve acımasız bir dünyaya sahip olduğunu ve dünyanın sonuyla savaşmanın zorluklarına odaklandığını görmek ilginç olacak.

Özellikle Shin Megami Tensei oyun serisinin 25. yılında böylesine önemli bir yeni oyunun duyurulması heyecan verici. Oyunun resmi çıkış tarihinin henüz duyurulmamış olması biraz hayal kırıklığı yaratsa da, fragmanı izleyip oyunun gelişimiyle ilgili gelecekte daha fazla bilgiye ulaşmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Şirketin bu oyunla ilgili paylaştığı tanıtım fragmanını mutlaka izleyeceğim, teşekkürler!

Geri