Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Sheldon Cooper Hangi universite mezunu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Sheldon Cooper Hangi üniversite mezunu?​

Sheldon Howard ile -Her ne kadar Massachusetts Teknoloji Enstitüsünde uzay mühendisliğini derece ile bitirmiş olsa da- doktorası olamadığı için dalga geçip aşağılamaktan büyük zevk alır.

Bazinga Sheldon ne demek?​

the big bang theory de sheldon cooper şakalarından sonra “nasıl da yedin ama” anlamında kullanır bu sözü. kimi zaman “zıt erenköy”, “yazıhaneye gel”, kimi zaman da “cee” anlamında kullanılan sözcük. s03e14’te sheldon cooper hepimizi bazinga krizine sokmuştur.
Sheldon ve Amy ne zaman birlikte oluyor?​
Buna göre NBC’de 17 Aralık Perşembe gecesi yayınlanacak bölümde Amy ve Sheldon nihayet beraber olacaklar.

Mayim bialik aslen nereli?​

Mayim bialik aslen nereli?
Mayim Hoya Bialik (d. 12 Aralık 1975; San Diego, Kaliforniya), Amerikalı oyuncu.

Kaley Cuoco ve Johnny Galecki gerçekte de sevgili mi?​

Kaley Cuoco ve Johnny Galecki gerçekte de sevgili mi?
Dizinin başrol oyuncuları Johnny Galecki ve Kaley Cuoco, 2 sene boyunca herkesten habersiz beraber olmuşlar. 2007 – 2009 yılları arasında beraber olan ikili bu durumdan setteki kimseye bahsetmemişler. 2013’te Galecki yaptığı açıklamada: “Biz hala arkadaşız. O; eski sevgilim değil, hayatımın bir parçası” demiştir.

Bazoonga ne demek?​

bazinga teriminin İngilizce Türkçe sözlükte anlamı Karşı tarafın söylediğinin saçmalığı üzerine söylenmiş, “Kodum mu!?” “Oturttum mu!?” edasıyla söylenen söz.

Bazınga ne demek?​

Jim Parsons ne zaman evlendi?​
13 Mayıs 2017 (Todd Spiewak)Jim Parsons / Evlilik tarihi

Johnny Galecki kim?​

Johnny Galecki kim?
John Mark Galecki, 30 Nisan 1975 yılında Bree’de Amerikalı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Annesi Mary Lousu mortgage danışmanı, babası Richard Galecki ise Belçika’daki Amerika Birleşik Devletleri Hava Kuvvetleri’nin bir üyesiydi ayrıca rehabilitasyon öğretmeni olarak da çalıştı.

Bazinga ne demek ingilizce?​

Bazinga ne demek ingilizce?
bazinga teriminin İngilizce Türkçe sözlükte anlamı Karşı tarafın söylediğinin saçmalığı üzerine söylenmiş, “Kodum mu!?” “Oturttum mu!?” edasıyla söylenen söz. Zing kelimesinin su manasından gelir: “A good verbal shot or insult, or retort to a stupid remark” Example: İ really zinged him when he said that!

Sheldon Cooper, Massachusetts Teknoloji Enstitüsü'nde uzay mühendisliğini derece ile bitirmiştir ancak doktora yapmamıştır. Genellikle bu durumuna alay etmekten ve aşağılamaktan hoşlanır.

"Bazinga" terimi, The Big Bang Theory dizisinde Sheldon Cooper'ın şakalarından sonra "nasıl da yedin ama" anlamında kullanılan bir ifadedir. Çoğu zaman alaycı bir şekilde kullanılır ve genellikle şakaya yapıştırılan bir cevaptır.

Sheldon ve Amy'nin birlikte olmaya başladığı tarih NBC kanalında 17 Aralık Perşembe günü yayınlanacak bir bölümde olacağı belirtilmektedir.

Mayim Bialik, aslen San Diego, Kaliforniya doğumlu Amerikalı bir oyuncudur.

Kaley Cuoco ve Johnny Galecki, The Big Bang Theory dizisinin başrol oyuncuları olup, dizide sevgili olan karakterleri canlandırmışlardır. Gerçekte ise 2007-2009 yılları arasında 2 yıl boyunca ilişki yaşamışlardır ve bu durumu setteki kimseye söylememişlerdir. Galecki, ilişkilerinin bittiğinde Cuoco'yu hayatının bir parçası olarak gördüğünü belirtmiştir.

"Bazoonga" terimi Türkçe sözlükte "Karşı tarafın söylediğinin saçmalığı üzerine söylenmiş, 'Kodum mu!? Oturttum mu!?' edasıyla söylenen söz" şeklinde açıklanır.

Jim Parsons, 13 Mayıs 2017'de Todd Spiewak ile evlenmiştir.

Johnny Galecki, Amerikalı bir ailenin oğlu olarak Bree'de doğmuştur. Annesi Mary Lousu mortgage danışmanı iken, babası Richard Galecki, Belçika'daki Amerika Birleşik Devletleri Hava Kuvvetleri'nde hizmet vermiş ve aynı zamanda bir rehabilitasyon öğretmeni olarak görev yapmıştır.

"Bazinga" terimi İngilizce'de, "A good verbal shot or insult, or retort to a stupid remark" şeklinde açıklanır ve genellikle birisi saçma bir şey söylediğinde verilen alaycı bir cevaptır.

Geri