Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Shane Larkin hangi mevki?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Shane Larkin hangi mevki?​

GardShane Larkin / Pozisyon
Larkin ne kadar kazanıyor?
1,45 milyon USD (2015)Shane Larkin / Maaş
Larkin neden yok?
Shane Larkin Milli Takım kadrosundan çıkarıldı 23 Haziran 2021, Çarşamba 21:08 FIBA Erkekler Olimpiyat Elemeleri’ne katılmak için Kanada’nın Victoria şehrine gidecek A Erkek Milli Takımımızda Shane Larkin sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamayacak.

Larkin ayrıldı mı?​

Bu gelişmenin ardından Larkin, sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı ve çıkan iddiaları yalanladı. Larkin açıklamasında, “Takımdan ayrılma dedikodusu nereden çıktı ya da neden böyle bir şey yayınlandı bilmiyorum ama tamamen yanlış haber. Gelecek sezon için hiçbir takımla anlaşmadım veya konuşmadım.
Larkin hangi takıma transfer oldu?
Larkin – Anadolu Efes Spor Kulübü
Anadolu Efes forması nereden alınır?
Sportive.com.tr online mağazamızda artık Anadolu Efes takımının orijinal ürünlerini bulabilirsiniz. Her yaş, cinsiyet ve kategoriye göre ürünleri satın alabilirsiniz. Sitede bulunan ürün kategorilerinden bazıları şunlardır: Anadolu Efes formaları
Basketbolcuların aldıkları maaş ise merak edilen bir konudur. Basketbolcu Maaşları oyunculara göre değişiklik gösterirken aldıkları net bir miktar söylemek güçtür. Ancak rakam verecek olursak aylık maaşları 3000 TL ile 5000 TL arasında ve en fazla 900.000 Dolara kadar ücret alınmaktadır.
S Larkin sakat mı?
Dün Türkiye Basketbol Federasyonu’nun paylaştığı FIBA 2021 Erkekler Avrupa Şampiyonası Elemeleri aday kadrosunda yer alan Shane Larkin, sakatlığı sebebiyle kadrodan çıkarıldı.
Larkin gidecek mi?
TBF’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: FIBA Erkekler Olimpiyat Elemeleri’ne katılmak için Kanada’nın Victoria şehrine gidecek A Erkek Milli Takımımızda Shane Larkin sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamayacak.

Shane Larkin gidiyor mu?​

Bu gelişmenin ardından Larkin, sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlamış ve çıkan iddiaları yalanlamıştı. Larkin açıklamasında, “Takımdan ayrılma dedikodusu nereden çıktı ya da neden böyle bir şey yayınlandı bilmiyorum ama tamamen yanlış haber. Gelecek sezon için hiçbir takımla anlaşmadım veya konuşmadım.
Anadolu Efes micic neden oynamıyor?
Lacivert-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, baldırında sakatlık tespit edilen 26 yaşındaki oyun kurucu, THY Avrupa Ligi’ndeki Bayern Münih ve Solgar Vitamin Erkekler Türkiye Kupası maçlarında takımdaki yerini alamayacak.
Shane Larkin kaç kilo?
79 kgShane Larkin / Kilo

Anadolu Efes basketbol takımının forma rengi nedir?​

KırmızıAçık MaviAnadolu Efes/Renkler

Geri