SGK Medula sifresi nasil alinir?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
209.306
Çözümler
15
Tepkime puanı
1
Puan
38
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

SGK Medula şifresi nasıl alınır?​

e-Devlet Kapısı üzerinden de (elektronik imzanızla giriş yaparak) şifre alabilirsiniz. Sorunlarınızı[email protected]adresine yollayabilirsiniz. E-Posta’nızda T.C. Kimlik Numaranızı bildirmeyi unutmayınız.
Medeczane şifresi nasıl alınır?
Hekimler şifrelerini https://medeczane.sgk.gov.tr/doktor web adresine girerek temin edeceklerdir.

SGK internet şifresi nasıl alınır?​

İnternetten SSK e-şifrenizi alabilmeniz için öncelikle e-SGK şifre başvuru formu ve SGK şifresi kullanıcı sözleşmeleri ile birlikte SGK’nın ilgili birimine şifre başvurunuzu yapmış olmanız gerekmektedir. Sosyal Güvenlik Kurumu işveren ya da vekili adına e-SGK şifresini tanımladıktan sonra: – Bu adrese giriş yapın.
Medula şifresi nasıl değişir?
Dönem sonlandırma şifrenizi değiştirdiğinizde Mesul Müdürünüzün Reçete Şifresi de değişecektir.
- 1. https://medula.sgk.gov.tr/hastane/login.jsf linkine giriniz.
- Açılan Kullanıcı Adı ve Şifre ekranında;
- 3. Bilgileri girdikten sonra OTURUM AÇ butonuna tıklayınız.
- Sol kısımda yer alan ŞİFRE DEĞİŞTİR seçeneğini tıklayınız.

SGK kurumsal hekim şifresi nedir?​

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yalnızca hekimlere verilen şifredir. Bu şifre hekime aittir. Bir başkası ile paylaşılamaz. Hekim dilediği zaman şifresini değiştirebilmektedir.
SGK kullanıcı kodu nasıl öğrenilir?
SGK şifresi verilmiş olan kişilerin şifrelerini unutmuş olmaları halinde, e-Devlet uygulamaları içinde yer alan “e-SGK Şifre” seçeneği vasıtasıyla şifrelerini öğrenmeleri mümkün bulunmaktadır.

SGK Kullanıcı Adı kaç haneli?​

Sosyal Güvenlik Kurumu sicil numarası 26 haneden oluşmaktadır. Örneğin 2 1084 02 02 9999999 034 99-05 000 gibi numaralar iş yeri sicil numarasıdır.
E devletten sigorta girişi nasıl yapılır?
kimlik numaranız ve bu şifre ile giriş yapmanız gerekmektedir. Daha sonra sol tarafta yer alan “E-Hizmetler” seçeneğini tıklayınız. Açılan ekrandan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) nu bulunuz. Altında yer alan seçeneklerden 4A SGK hizmet dökümü yani SSK hizmet dökümü için “4A Hizmet Bilgisi” ni tıklayınız.

Medula onayi ne demek?​

MEDULA adı verilen online sistem kısaca “reçete onay sistemi / reçete provizyon sistemi” şeklinde tanımlanıyor. MEDULA – Reçete Provizyon Sistemi temelde 2 amaçla geliştirilmiştir: – SGK (Sosyal Güvenlik Kurumu) ile sözleşmesi olan eczanelerin sigortalı / hak sahiplerine ait reçeteleri faturalandırması.
 
Geri
Üst