AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sezgin Elmas aslen nereli?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Sezgin Elmas aslen nereli?​

Ailesi. Sezgin ve Saniye Elmas’ın oğlu olarak 19 Mart 1974 tarihinde İstanbul’un Şişli ilçesinde doğdu. Burçin Elmas ve Burçak Elmas adında iki kardeşi bulunuyor. Aslen Giresunludur.

Burak Elmas istifa etti mi?​

Bunun gerçekleşmesi için de tüm kurullarıyla birlikte başta başkan Burak Elmas istifa edecek. Bir Galatasaray başkanına yakışan duruşu gösterdiği için Burak Elmas’a teşekkür ediyorum.

Burak Elmas kim?​

Burak Elmas kim?
1974’te İstanbul doğumlu olan Burak Elmas, Avusturya Lisesi’ndeki öğrenimini tamamladıktan sonra University of Denver’da Finans ve Pazarlama eğitimi almıştır. Burak Elmas, iş hayatına Türkiye’nin en büyük bağımsız hızlı tüketim ürünleri distribütörlerinden birinde başlamıştır.

Burak almaz kimdir?​

Burak almaz kimdir?
Burak Elmas 2018 yılında da Galatasaray Sportif A.Ş.’de görev almıştır. Evli ve iki çocuk babası olan Burak Elmas İngilizce ve Almanca bilmektedir. Burak Elmas, Galatasaray Spor Kulübü’nün 19 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirdiği Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda başkanlığa seçilmiştir.

Burak Elmas ibra edildi mi?​

Galatasaray’da başkan Burak Elmas ve yönetimi, mali açıdan ibra edilirken, idari yönden ibra edilmedi. Elmas, tüzük gereği olağanüstü seçimli genel kurul kararı alacaklarını söyledi: “Tüzüğümüzün gereği olarak önümüzdeki hafta kararı uygulamaya sokarak seçime gideceğiz.

Burak Elmas kimdir ne iş yapar?​

İş İnsanıBurak Elmas / Mesleğiİş adamı, iş kadını, cinsiyet belirtmeksizin iş insanı ya da “insan” terimini belirtmeksizin işletmeci, işletme sektöründe yer alan bir kişidir – özellikle ekonomik, entelektüel ve fiziksel sermayenin bir kombinasyonunu kullanarak satışı yapıp kârını elde etmek amacıyla faaliyetler yürüten ve bu faaliyetleri geliştiren Vikipedi

Burak Elmas hangi firmanın sahibi?​

Burak Elmas hangi firmanın sahibi?
Burak, halihazırda Godiva Investments şirketinin CEO’su görevinde Grup Yönetim Kuruluna bağlı olarak görev yapmaktadır ve son dokuz yıldır Yıldız Holding bünyesinde çalışmaktadır. Yıldız Holding, gıda ürünleri imalatında en iyi bilinen, en büyük Türk işletmelerinden biridir.

Sezginler Holding ne iş yapar?​

Sezginler Holding ne iş yapar?
SEZGİNLER Firma Profili SEZGİNLER Gıda Sanayii ve Ticaret A.Ş., merkezi İstanbul ‘ da bulunan ve Türkiye ‘ deki en büyük hızlı tüketim maddeleri ve gıda ürünleri distribütörüdür.

Eşref Hamamcıoğlu kimdir ne iş yapar?​

GirişimciRisk sermayedarıEşref Hamamcıoğlu/Meslekleri

Elmas ailesi nereli?​

Aslen Giresunlu’dur. 3 çocuklu bir ailenin ferdidir. Hayatının bir kısmını yurtdışında geçirdi. İlk ve orta öğreniminin ardından Avusturya Lisesi’ni tamamladı.

Sezginler Gıda ne iş yapar?​

Sezginler Gıda ne iş yapar?
SEZGİNLER Gıda Sanayii ve Ticaret A.Ş., merkezi İstanbul ‘ da bulunan ve Türkiye ‘ deki en büyük hızlı tüketim maddeleri ve gıda ürünleri distribütörüdür.

Burak Elmas ibra edilmezse ne olur?​

Burak Elmas ibra edilmezse ne olur?
İbra edilmeme halinde yönetim kurulu üyeleri kararın iptali için dava açabilir. 30 gün içerisinde yönetimi olağanüstü toplayarak bir seçim kararı alması gerekecek. Alınan kararın ardından yapılacak seçimde, Galatasaray tüzüğünün 59. maddesi ibra edilmeyen başkan ve yöneticilerin seçime girmesini engelliyor.

Sezgin Elmas aslen Giresunlu ve İstanbul'un Şişli ilçesinde doğmuştur. Ailesinin adı Sezgin ve Saniye Elmas'tır ve Burçin Elmas ile Burçak Elmas adında iki kardeşi vardır.

Burak Elmas, 1974 yılında İstanbul'da doğmuş ve Avusturya Lisesi'nde eğitim görmüş, ardından University of Denver'da Finans ve Pazarlama eğitimi almıştır. İş hayatına Türkiye'nin en büyük bağımsız hızlı tüketim ürünleri distribütörlerinden birinde başlayan Burak Elmas, şu anda Godiva Investments şirketinin CEO'su olarak görev yapmaktadır.

Burak Elmas, 2018 yılında Galatasaray Sportif A.Ş.'de görev almış ve 19 Haziran 2021 tarihinde Galatasaray Spor Kulübü'nün başkanı seçilmiştir. Evli ve iki çocuk babası olan Burak Elmas, İngilizce ve Almanca dillerini bilmektedir.

Galatasaray'da Burak Elmas'ın yönetimi, mali açıdan ibra edilmiş ancak idari yönden ibra edilmemiştir. Bu durumda tüzük gereği olağanüstü seçimli genel kurul kararı alınması gerekmektedir.

Eşref Hamamcıoğlu ise bir girişimci ve risk sermayedarıdır. Sezginler Holding ise Türkiye'nin en büyük hızlı tüketim maddeleri ve gıda ürünleri distribütörlerinden biridir.

Eğer Burak Elmas ibra edilmezse, yönetim kurulu üyeleri kararın iptali için dava açabilir ve olağanüstü bir seçim kararı alınması gerekecektir. Tüzüğün gereği ibra edilmeyen başkan ve yöneticilerin seçime girmeleri engellenmektedir.

Geri