AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sezen Aksunun hangi sarki sozleri olay oldu?

Editör

Yeni Üye

Sezen Aksunun hangi şarkı sözleri olay oldu?​

Ünlü şarkıcı Sezen Aksu, “Şahane Bir Şey Yaşamak” isimli şarkısındaki “Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e” sözleriyle sosyal medyada gündem olarak tepkilerin odağı haline geldi.

Mustafa Sandal Sezen aksuya ne dedi?​

Mustafa Sandal Sezen aksuya ne dedi?
Mustafa Sandal, Sezen Aksu’ya yönelik yapılan bir paylaşımı alıntılayarak, “Sen otur oturduğun yerde! Gördüğüm kadarıyla bir gram aklın var onu da bu ülkenin en derin ozanlarından biri olan sanatçının ne dediğini anlamaya çalışmakla yakma güzel kardeşim.

Sezen Aksunun son olayi nedir?​

Sezen Aksunun son olayi nedir?
Sezen Aksu hakkında suç duyurusu Ankara’da şarkıcı Sezen Aksu hakkında, ‘Şahane Bir Şey Yaşamak’ adlı şarkısındaki Hz. Adem ve Hz. Havva’ya yönelik sözleri nedeniyle ‘Dini değerlere hakaret ve tahrik veya aşağılama’ suçundan suç duyurusunda bulunuldu.

Sezen Aksu hangi şarkısı tepki topladı?​

Ünlü şarkıcı Sezen Aksu, “Şahane Bir Şey Yaşamak” adlı şarkısının sözlerinden dolayı büyük tepki topladı. Şarkıdaki “Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e” sözlerini dini duygulara yönelik rencide edici ve aşağılayıcı bulanlar sosyal medyadan tepkilerini dile getirdiler. Sosyal medyada kısa sürede konu gündem oldu.

Sezen Aksu neden tepki topladı?​

Sezen Aksu neden tepki topladı?
Ünlü şarkıcı Sezen Aksu, yeni şarkısında geçen, “Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e” sözleri nedeniyle topa tutuldu. Sezen Aksu, 2 hafta önce yayınladığı “Şahane Bir Şey Yaşamak” adlı şarkısının sözleriyle tepki çekti.

Sezen Aksu Adem peygamber hakkında ne söyledi?​

Sezen Aksu Adem peygamber hakkında ne söyledi?
Aksu’nun söz konusu şarkıda, “Hz. Adem ile Hz. Havva bütün insanlığın müşterek değeri ve ortak atalarıdır” ifadelerini kullanması, dini değerlere hakaret olarak nitelendirildi.
Sezen Aksu neden tepki cekti?​
Beykoz’da toplanan Milli Beka Hareketi üyeleri, Sezen Aksu’nun şarkısında geçen “Selam söyleyin o cahil Adem ile Havva’ya” sözlerinden dolayı şarkıcıyı protesto etti. Şarkıcının evinin önüne gelen yaklaşık 20 kişilik grup “‘Minik Cahile’ haddini bildirmek için burada toplanmış bulunmaktayız.

Sezen Aksu ne aciklama yapti?​

Sezen Aksu ne aciklama yapti?
‘Şahane Bir Şey Yaşamak’ şarkısında geçen “Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e…” sözleri ile polemik konusu olan sanatçı Sezen Aksu, ilk kez açıklama yaptı. Konunun kendisi değil memleket olduğunu söyleyen Aksu, 2010 yılında yazdığı “Hop Dedik” ve yeni yazdığı “Avcı” isimli şarkıların sözlerini paylaştı.

Sezen Aksu iddialara ne cevap verdi?​

Sezen Aksu iddialara ne cevap verdi?
Aksu tepkilere yeni yazdığı şarkı ile cevap verdi. Avcı isimli şarkısında Aksu, “Beni öldüremezsin. Sesim, sazım, sözüm var benim. Ben derken ben herkesim.” sözlerine yer verdi.

Sezen Aksu neden tepki aldı?​

Sezen Aksu, "Şahane Bir Şey Yaşamak" adlı şarkısındaki "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e" sözleri nedeniyle büyük bir tepki aldı. Bu sözler dini değerlere yönelik rencide edici bulundu ve sosyal medyada geniş çapta tartışma yarattı. Bazı kesimlerce Hz. Adem ve Hz. Havva'ya karşı saygısızlık olarak yorumlandı ve Sezen Aksu'ya karşı tepki gösterildi.

Sezen Aksu, bu tepkilere karşı yeni bir şarkı olan "Avcı" ile cevap verdi. Şarkıda, "Beni öldüremezsin. Sesim, sazım, sözüm var benim. Ben derken ben herkesim." gibi güçlü ifadeler kullanarak tepkilere karşı duruşunu gösterdi.

Özetle, Sezen Aksu'nun "Şahane Bir Şey Yaşamak" şarkısındaki sözleri dini değerlere karşı saygısızlık olarak algılandığı için büyük bir tepki toplamış ve gündem olmuştur.

Geri