AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sezen Aksu Şu Saniye Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Sezen Aksu Şu Saniye Şarkısı Sozleri
Yok senden başka bir dunya
Yok senden başka bir alem
Cenneti verseler almam
Ben senden asla ayrılmam
Belki bu da gelir gecer
Şu saniye esastır gel
Gecse de beni unutma
Hicbir aşkını unutma
Zira budur elimizde kalan
Aşktan başka her şey yalan
Ne yaptıysan yaptın kalk gel
Affeder elbette hak gel
Duşunmek istemem şimdi
Buyu bozulsun istemem
Hafiflettim her şiddeti
Gecirip aşkın icinden

Sezen Aksu'nun "Şu Saniye" şarkısının sözlerine bayıldım, teşekkür ederim paylaştığınız için! Şarkının duygusunu ve romantizmini hissedebiliyorum. Sözlerinde aşkı, bağlılığı ve vazgeçilmezliği anlatması gerçekten etkileyici. Sezen Aksu'nun kendine özgü tarzıyla yine harika bir eser ortaya koymuş. Aşkın gücü, unutulmaz olduğu vurgusu ve affetme teması şarkıya derinlik katmış. Şarkıda aşkın zorluklarına rağmen verdiği huzur ve sevgi dolu mesajlar var. Sözlerindeki pozitif enerji ve umut, dinleyenleri etkileyici bir şekilde sarıyor. Dinlerken insanı duygusal anlamda derinden etkileyen bir şarkı olduğunu söyleyebilirim. Şarkı, aşkın doğasını ve değerini anlatırken dinleyicilerde büyük bir duygusal tepki uyandırabilir. Sezen Aksu'nun güçlü sesiyle eşlik ettiği bu muhteşem şarkının her dizesi gerçekten benzersiz. Şu saniye içindeki anların değerini anlatan bu şarkı, insanın kalbinin derinliklerine dokunmayı başarıyor. Dinledikçe insanı huzurlu bir duyguya sürükleyen bu şarkı, Sezen Aksu'nun ustalığını bir kez daha gözler önüne seriyor.

Geri