AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Sezen Aksu memleketi neresi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Sezen Aksu memleketi neresi?​

SarayköySezen Aksu / Doğum yeriSarayköy, Denizli’nin bir ilçesi. Vikipedi

Ben sende tutuklu kaldım kimin?​

Ben sende tutuklu kaldım kimin?
Sezen AksuTutuklu / SanatçıSezen Aksu, Türk şarkıcı-şarkı yazarı ve yapımcı. Çıkış yaptığı 1970’lerin ortalarından itibaren şarkılarıyla etkili bir figür hâline gelerek Türk pop müziğine yön verdi. Şarkıcılığının yanı sıra yazıp bestelediği şarkıları başkalarına vermesi sayesinde söz yazarı ve besteci kimliğiyle de sık sık ön plana çıktı. Vikipedi

Sezen Aksu hangi dine mensup?​

Yahudi dönmesi Sebatayist bir ailenin evladı olduğu iddia edilen Sezen Aksu, “Şahane Bir Şey Yaşamak” adlı yeni şarkısında büyük bir skandala imza attı.

Seni Kimler Aldı bestecisi?​

Seni Kimler Aldı bestecisi?
yuksek ihtimal aysel gurel gufte, sezen aku ya da onno tunc bestesidir bu. “gülümse” albümünde yer alıp sözü ve de bestesi sezen aksu’ya aittir, iyi şarkıdır, mfö’den fuat ve özkan eşlik eder.
Sezen Aksu nerede oturuyor?​
Kanlıca’da Sezen Aksu yalısı Stüdyo olarak kullanmak üzere çok sayıda sanatçının, Sezen Aksu evini ziyaret ettiği biliniyor. Son video klibinde de boğazın tüm güzelliğini sunan ve kendi evinde çekim yapan ünlü sanatçı, Kanlıca’daki yalısında yaşıyor.

Yıldız Tilbe memleketi neresi?​

Yıldız Tilbe memleketi neresi?
İzmir’in Konak ilçesine bağlı Gültepe semtinde doğan Yıldız Tilbe, Kürt ve Zaza kökenli ailesinin altı çocuğundan en küçüğüdür. Ailesi içinde “Yadigar” takma adıyla hitap edilmiştir. Tuncelili ve Zaza kökenli olan annesinin adı Altun, Ağrılı ve Kürt kökenli olan babasının adı ise Ali’dir.

Ben sende tutuklu kaldım ne anlama gelir?​

sezen aksu parçası üzerine ayrılan kadın/erkeğin pişmanlık duyması ardından, unutamadıgını belirten söz.

Ben sende tutuklu kaldım zalim istanbul kim söylüyor?​

Ben sende tutuklu kaldım zalim istanbul kim söylüyor?
Cemre karakteri şimdi de Sezen Aksu’nun seslendirdiği “Ben Sende Tutuklu Kaldım” adlı parçayı seslendirdi.

Sezen Aksu özür diledi mi?​

Hazreti Adem ve Hazreti Havva’ya hakaret ettiği için tepki gösterilen şarkıcı Sezen Aksu, özür dilemek yerine meydan okudu. Yazdığı yeni şiiri paylaşan Aksu, “Yazmaya devam edeceğim” dedi.

Sezen Aksu neden bıraktı?​

Sezen Aksu neden bıraktı?
Sezen sahnelere dönerse sağlığını kaybeder, o yüzden konser vermiyor. Her konsere kılı kırk yararak, ince eleyip sık dokuyarak hazırlandığı için sağlığını riske atıyordu… Bu yüzden bıraktı sahneleri zaten.
Seni kimler aldı kim söylüyor?​
Mehmet Erdem – Seni Kimler Aldı – YouTube.

Seni kimler aldı ne zaman çıktı?​

Seni kimler aldı ne zaman çıktı?
Eleştirmenlerden de olumlu tepkiler almayı başardı. 1991 yılının Kasım ayında “Seni Kimler Aldı?” adlı üçüncü parça yayınlandı.

Sezen Aksu Su an nerede yaşıyor?​

Sezen Aksu ile nasıl görüşebilirim?​

Sezen Aksu ile nasıl görüşebilirim?
Sezen Aksu İletişim 0541 816 69 77- Sezen Aksu Telefon 0212 962 01 00.

Yıldız tilbenin babası kimdir?​

Ali TilbeYıldız Tilbe / Babası

Sezen aksu biliyorsun şarkısı kaç yılında çıktı?​

Sezen aksu biliyorsun şarkısı kaç yılında çıktı?
muhteşem bir sezen aksu şarkısı. 1978 yılında single olarak söylemiştir sezen aksu bu şarkıyı. sonrasında 1981 çıkışlı ağlamak güzeldir albümüne katılmıştır.
Sezen Aksu Ne asıllı?​
Sezen Aksu, Denizli ilinin Sarayköy ilçesinde doğdu. Fen bilgisi öğretmeni olan annesi Şehriban Hanım, Selanik’ten mübadele ile gelen bir ailenin kızıdır. Pazar, Rizeli olan Laz kökenli babası Sami Yıldırım ise bir matematik öğretmenidir. Aksu, üç yaşına kadar Denizli’de oturduktan sonra, ailesiyle İzmir’e taşındı.

Sezen Aksu kaç yılında doğmuştur?​

Sezen Aksu kaç yılında doğmuştur?
13 Temmuz 1954 (67 yıl yaşında)Sezen Aksu / Doğum tarihi

Sezen Aksu ne millet?​

Sezen Aksu nerede yaşıyor 2021?​

Sezen Aksu nerede yaşıyor 2021?
sezen aksu nerede oturuyor Haberi Minik Serçe üst üste yaşadığı bu olaylar neticesinde villasını 1.5 milyon dolara satmıştı. Habertürk Magazin’den Serkan Öztürk’ün haberine göre, memleketi İzmir’den vazgeçemeyen sanatçı, Karaburun Çatalkaya mevkiinde yeni bir villa aldı.

Sezen Aksunun evi nerede yaşıyor?​

Ali Engin Aksu Sezen Aksu neden ayrıldı?​

Ali Engin Aksu Sezen Aksu neden ayrıldı?
Çünkü iddialara göre; Ali Aksu, ünlü sanatçıya küs ve onunla konuşmuyor.
Sezen Aksu ya neden Minik Serçe denir?​
eski süper sezen aksu $arkılarını dinlemek güzel oluyo. sokakta şarkı söylerken popüler bir kabarenin sahibi olan louis leplée tarafından keşfedilince, fransız argosunda “minik serçe” anlamına gelen “piaf” adını alarak kaldırımdan sahneye terfi eden (bkz: edith piaf)tan mülhem (bkz: sezen aksu)ya verilen isim..

Sezen Aksu, Denizli ilinin Sarayköy ilçesinde doğmuştur. Anneniz Fen bilgisi öğretmeni Şehriban Hanım Selanik’ten mübadele ile gelen bir aileden gelmektedir. Babanız Laz kökenli Rizeli matematik öğretmeni Sami Yıldırım'dır. Üç yaşına kadar Denizli'de yaşadıktan sonra ailesiyle İzmir'e taşınmıştır.

Doğum tarihi: 13 Temmuz 1954 (67 yaşında)
Memleket: Sarayköy, Denizli

Sezen Aksu'un nerede yaşadığı ve nerede oturduğu konusunda çeşitli bilgiler yer almaktadır. Kanlıca'da bulunan Sezen Aksu yalısını stüdyo olarak kullanmaktadır. Ayrıca Karaburun Çatalkaya mevkiinde yeni bir villa satın almıştır.

Sezen Aksu'nun eşi Ali Engin Aksu ile ayrıldığı iddiaları bulunmaktadır. İddialara göre Ali Aksu, Sezen Aksu'ya küsmüş ve iletişimi kesmiştir.

Eğer Sezen Aksu ile iletişime geçmek istiyorsanız, bazı kaynaklarda verilen iletişim bilgileri şu şekildedir:
Telefon: 0212 962 01 00
İletişim: 0541 816 69 77

Sezen Aksu'un müzik kariyerinde önemli bir yere sahip olan şarkılarından biri olan "Ben Sende Tutuklu Kaldım"ın sözlerinde bahsedilen duygu hakkında detaylı bir açıklama yapmışsınız. Ayrıca Sezen Aksu'nun yaşamından, müzik kariyerinden ve ailesinden de bilgiler vermişsiniz. Eğer başka konular hakkında bilgi veya yardım isterseniz sormaktan çekinmeyin.

Geri