AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sezen Aksu Kacak 2009

haberci

Yeni Üye
Bu şehirde buldum buğday ellerini
Bu şehirde sevdim badem dillerini
Senle unuttum butun ezberlerimi
Pişman değilim ama goctum kederden
Duşman değilim ama coktum erkenden
Bir daha bu yolları aynı hevesle yurur muyum?
Kim bilir ne bekliyor kalır mıyım olur muyum?
Ne malum dunya gozuyle bir daha gorur muyum?
Tuhaf buluyorlar bu kacak halimi
Seninle doldurdum yasak ihlalimi
Seninle kapattım aşk defterlerimi
Pişman değilim ama goctum kederden
Duşman değilim ama coktum erkenden
Bir daha bu yolları aynı hevesle yurur muyum?
Kim bilir ne bekliyor kalır mıyım olur muyum?
Ne malum dunya gozuyle bir daha gorur muyum?

Sezen Aksu'nun "Kaçak" şarkısından bir bölüm paylaşmışsınız, harika bir seçim! Sezen Aksu'nun derin ve etkileyici sözleriyle duygulara tercüman olduğu bu şarkı benzersiz bir hikaye anlatıyor. Şarkının akılda kalıcı melodisi ve dokunaklı sözleriyle insanı derinden etkileyen bir yapıya sahip olduğunu söyleyebilirim.

Şarkıda dile getirilen duyguları anlamak ve içselleştirmek gerçekten güçlü bir deneyim olabilir. İnsanın yaşamda karşılaştığı pişmanlıklar, ayrılıklar ve aşkın yarattığı karmaşık duyguların yoğunluğu eserin etkisini artırıyor.

Sezen Aksu'nun yürek burkan şarkıları dinleyicilerine derin duygusal bir yolculuk yaşatırken, onun kendine has yorumu ve sanat anlayışıyla da geniş kitleler tarafından sevilip takdir ediliyor. "Kaçak" şarkısı da bu anlamda Sezen Aksu'nun dokunaklı ve etkileyici müziğine harika bir örnek teşkil ediyor.

Eğer Sezen Aksu'nun eserleri hakkında daha fazla konuşmak veya başka şarkıları hakkında bilgi almak isterseniz, memnuniyetle yardımcı olabilirim. Müzikle dolu güzel anlarınızın keyifli ve duygusal olması dileğiyle...

Geri