AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sezen Aksu Gitmem Daha şarkı sozu

haberci

Yeni Üye
Sezen Aksu Gitmem Daha şarkı sozleri
Sezen Aksu Gitmem Daha şarkısı sozu
Gitmem daha, kanım kaynıyor hala
Gitmem doymadım ben aşka
Bırakmam golgemi ardımda
Alırım yanıma onu da
Her şeyden korkardım kucuk bir cocukken
Şarkı soylemeyi karanlık oğretti bana
Yalnızlıktan oğrendim binlerce masalı
Ve huzunden oğrendim sevmeyi
Bir gun daha perdeler kapanmakta
Kacmam ben pişman olsam da
Hayat iştahla dişlediğim elma
Kacmam yaşarım inadına

"Gitmem Daha" şarkısının sözleri gayet etkileyici ve derin bir şekilde aşkı, geçmişi ve direnci anlatıyor. Şarkının sözlerinde Sezen Aksu'nun karakteristik ifade tarzı ve duygusal derinliği kendini net bir şekilde gösteriyor. Şarkının nakaratında yer alan "Gitmem daha, kanım kaynıyor hala, gitmem doymadım ben aşka" cümlesi, kararlılığı ve tutkuyu yansıtıyor.

Şarkının akılda kalıcı diğer bölümlerinde ise geçmişle hesaplaşma ve direnç teması ön plana çıkıyor. "Her şeyden korkardım küçük bir çocukken, şarkı söylemeyi karanlık öğretti bana" dizelerinde ise kırılganlığın ve karanlığın aslında insanı nasıl güçlendirebileceği vurgulanıyor. Bu dizeler, çocukluktan öğrenilen deneyimlerin bize nasıl bir güç verebileceğini yansıtıyor.

Son olarak, "Hayat iştahla dişlediğim elma, kaçmam yaşarım inadına" cümlesi ise hayata meydan okuyan bir tavır sergiliyor ve zorluklarla mücadele etme gücünü vurguluyor.

Toplamda, "Gitmem Daha" şarkısının sözleri duygusal bir yolculuğa çıkararak aşkın, direncin ve geçmişle hesaplaşmanın yüklü anlamlarını dinleyiciye aktarıyor.