- Konu Yazar
Sezen Aksu çocuk şarkısını kime yazdı?
“Bir Çocuk Sevdim”, Sezen Aksu’nun hem sözlerini yazdığı hem seslendirdiği şarkıdır. Parça, Onno Tunç tarafından bestelenmiştir ve Aksu’nun Sezen Aksu ’88 albümünde yer almıştır….Bir Çocuk Sevdim (şarkı)Asla vazgeçemem senden asla kime ait?
Vazgeçemem, Sözü Tarkan müziği ise Gipsy Kings tarafından yapılmış, 1993 yılında İstanbul Plak tarafından yayımlanmış Tarkan’ın dördüncü hit şarkısıdır.Işte biz o gün tükeneceğiz sözleri kime ait?
Tükeneceğiz (Sen Ağlama, 1984) Söz: Sezen Aksu Müzik: Sezen Aksu Düzenleme: Onno Tunç Ne böyle senle ne de sensiz Yazık, yaşanmıyor çaresiz Ne bir arada ne d…
Işte biz o gün Tükeneceğiz ne demek?
samuel beckett denilince en sık akla gelen sözlerden biri olan ‘dene, yenil, bir kez daha dene daha iyi yenil’ (mealen) sözünün işaret ettiği yenilmelerin, uslanmaz arlanmaz umutsuzlar tarafından tükenilmeye doğru gittiği yeri anlatan, kaybedilecek olan şeyin kuyruklar olacağını unutanların söz öbeğidir.
Beni çok sev şarkı sözleri kime ait?
Bu iddia hakkında ‘Beni Çok Sev’in söz yazarı Günay Çoban’a da söz hakkı doğdu tabii: “Tutan bütün şarkıların ortak kaderidir. İlla bir yerden ‘çaldı’rırlar.Yıldız Tilbe Ama evlisin şarkısını kime yazdı?
Eşitmez için 2002 yılında ‘Ama Evlisin’ şarkısını yapan Tilbe, bir röportajında evli birine âşık olduğu için çok üzülüp kanser olduğunu açıklamıştı. Ünlü müzisyen verdiği röportajda o dönem Eşitmez’e olan aşkını şu sözlerle anlatmıştı: “Âşık oldum, adam evli çıktı, benim değildi. Çok üzüldüm. Ölüyordum.Tükeneceğiz ne zaman çıktı?
1984Tükeneceğız / Çıkış tarihi
Tükeneceğiz kimler söylüyor?
Hüsnü Şenlendirici – Tükeneceğiz – YouTube.