AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sezen Aksu Begonvil sozleri kime ait?

Editör

Yeni Üye

Sezen Aksu Begonvil sözleri kime ait?​

kraliçe sezen aksu ‘nun pek dokunaklı söylediği , bir kelebeğin boynumuzu öper gibi hissettiren şarkısı. müziği bülent özdemir ‘e , sözleri ise kendisine ait.

Dem kime yazıldı?​

Duydum ki ‘Dem’ şarkısını kız arkadaşınız olan manken Didem Soydan’a yazmışsınız.

Biliyorsun şarkı sözleri kime ait?​

Biliyorsun şarkı sözleri kime ait?
Sezen AksuBiliyorsun / Sanatçı

Ibrahim Tatlıses Mavişim şarkısını kime yazdı?​

Ibrahim Tatlıses Mavişim şarkısını kime yazdı?
Tatlıses, bugüne kadar kimlere şarkı yazdığı sorulunca, üç ismi açıkça söylemekten çekinmedi: ‘Bebeğim’i Asena’ya, Derya şarkısını Derya Tuna’ya, Mavişim’i ise Ayşegül Yıldız’a yazdım.

Begonvil şarkısı kime ait?​

Sezen AksuBegonvil / Sanatçı

Benim yerime de sev sözleri kime ait?​

Sibel Can’ın yeni albümündeki ‘Aykırı Çiçek’ (Söz-müzik) ve ‘Benim Yerime de Sev’de de söz yazarı olarak Sezen Aksu’nun imzası var. Bülent Özdemir’in bestesini dinledim, muhteşem.

Dursun zaman kim yazdı?​

Dursun zaman kim yazdı?
sözleri ferman akgül ve haluk kurosman’a , muzigi ve düzenlemesi ise manga ‘ya ait olan guzel sarkı .

Sezen aksu Biliyorsun Hangi tür?​

Sezen aksu Biliyorsun Hangi tür?
Sezen Aksu (d. Fatma Sezen Yıldırım; 13 Temmuz 1954; Sarayköy, Denizli), Türk şarkıcı-şarkı yazarı ve yapımcı. Çıkış yaptığı 1970’lerin ortalarından itibaren şarkılarıyla etkili bir figür hâline gelerek Türk pop müziğine yön verdi….
Sezen Aksu
Tarzlar | Pop
Etkin yıllar | 1974-günümüz
Sezen aksu biliyorsun şarkısı kaç yılında çıktı?​
muhteşem bir sezen aksu şarkısı. 1978 yılında single olarak söylemiştir sezen aksu bu şarkıyı. sonrasında 1981 çıkışlı ağlamak güzeldir albümüne katılmıştır.
İbrahim Tatlıses şarkıları kime ait?​
Tatlıses, bugüne kadar kimlere şarkı yazdığı sorulunca, üç ismi açıkça söylemekten çekinmedi: ‘Bebeğim’i Asena’ya, Derya şarkısını Derya Tuna’ya, Mavişim’i ise Ayşegül Yıldız’a yazdım. ‘ Ünlü türkücü, Asena’nın hayatındaki yerinin ne olduğu sorulduğunda ise ‘O benimdir’ diye kısa bir yanıt verdi.

Hülya şarkısının söz yazarı kimdir?​

Hülya şarkısının söz yazarı kimdir?
Allah Allah / Hülya, İbrahim Tatlıses’ in 11 Ağustos 1987’de Tatlıses Plak (İdobay Müzik) tarafından piyasaya sürülen albümünün adıdır.

Sezen Aksu'nun "Begonvil" şarkısının hem müziği hem de sözleri kendisine aittir. Bu şarkı, Sezen Aksu'nun yürek burkan ve dokunaklı yorumu ile dinleyicilerine kelebeğin boynunu öper gibi bir his yaşatmaktadır.

Öte yandan, Sezen Aksu'nun "Biliyorsun" şarkısının sözleri yine kendisine aittir. Bu şarkı, duygusal derinliği ve etkileyici melodisiyle tanınmaktadır. Sezen Aksu, Türk pop müziğinde önemli eserlere imza atmış bir sanatçıdır.

İbrahim Tatlıses'in "Mavişim" şarkısını ise Ayşegül Yıldız'a yazdığını belirtmek gerekir. Tatlıses, kariyeri boyunca birçok kişiye özel şarkılar yazmış ve bu eserleriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştır.

Sezen Aksu'nun eserlerindeki derin duygular ve özgün tarzı, Türk müzik endüstrisinde önemli bir yere sahiptir. Sanatçının şarkı sözlerindeki içtenlik ve anlam dolu mısralar, dinleyicileri her zaman etkilemeyi başarmıştır.

Geri